MK90 Мир аудиокассет и Hi-Fi - Форум

Полная версия: Куда пропал...
Вы просматриваете упрощённую версию нашего контента. Просмотр полной версии с полным форматированием.
Страницы: 1 2 3 4
Я пару недель назад по телефону общался - настроение у него было не ахти, завтра наберу...
От Виталика всем привет - принимал участие в выборах - там и пропал, устал малехо, будет рад общению Smile
А где это нашсисадмин?

Sirkon

таврию наверное таки пристроил и умотал в командировку Smile
Угу, пристроил на балконе стоя на заднем бампереиBig Grin
Вже приїхав. Я завчасно брав рейс на Берлін через Амстердам (туди) і Париж (назад).
Попри географічний кретинізм такого перельоту він обійшовся дешевше, ніж моїй колезі прямий МАУ.

Я походив ніч у Парижі якраз у час проведення спецоперації: документи в мене ніхто не перевіряв, в метро жандарми мені допомогли скористатись турнікетом. Хоч я в основному по тур. локаціях ходив, коли усі вечеряють або сплять, у мене враження, що місто живе спокійним життям.

Гриша,ты не очень похож на террориста, тем более на сирийца Smile)
Так, з кульочком супермаркета-дискаунтера і своїми бутербродами, я скоріше за все був схожий на місцевого бомжа.
Правда, фотоапарат видавав у мені туриста Smile

Доречі, сам бачив, як соціальні служби привозили прямо на місця ночівлі бомжів гарячі напої (можливо, і їжу також).
В мене питання: де подівся хеві метал волиняка тезка ? Sad
Всем привет
Привет, Слава!
Ты уже дембельнулся или ещё нет?
В отпуске Слава.
В отпуске, потом обратно
Слава, давай мы тебе носков подкинем ?
(24-12-2015, 11:29 PM)YURCO Написал: [ -> ]Слава, давай мы тебе носков подкинем ?
Спасибо конечно, но ещё те не закончились
Страницы: 1 2 3 4