"коллекционирование - это ригидный мозг в поисках материальной пищи, пожирающий объекты культурного наследия, как правило, без разбора и с единственной только целью - заполнить пустоты своей души, заменить неопределенность будущего стабильным накопительством в настоящем"
(17-05-2016, 11:08 AM)rawavlad Написал: Можна зробити припущення, що це одна з перших студійок з плівкою метал.
Это самая настоящая демо кассета которая шла в комплекте с декой JVC KD-V400 и может и еще с какими то.Один раз видел такую кассету живьем в 13 лет когда крестный привез такую деку с рейса на продажу в 1985 году.Пару лет назад у меня тоже была такая дека б/у,красивая зараза,воспроизводит более менее,а записует вопще ни как.Вова поздравляю достойная коллекции кассета,сам такую ищу.
(17-05-2016, 11:08 AM)rawavlad Написал: Можна зробити припущення, що це одна з перших студійок з плівкою метал.
Это самая настоящая демо кассета которая шла в комплекте с декой JVC KD-V400
То зрозуміло. Я мав на увазі, що ця мабуть була випущена раніше ніж з плівкою ТДК МА в силу того, що Метафайн з"явилася ще до МА.
"коллекционирование - это ригидный мозг в поисках материальной пищи, пожирающий объекты культурного наследия, как правило, без разбора и с единственной только целью - заполнить пустоты своей души, заменить неопределенность будущего стабильным накопительством в настоящем"
Интересное дело получается,есть 3 кассеты Philips C 1966-70 годов,и у всех разный производитель - Австрия,Германия и Голландия.
Но есть отличие ещё и в корпусах, - одна кассета клеянная,вторая на одном винте,а третья на болтах с гайками.
Но больше всего меня удивляет внешнее сходство европейского Philihs с японским National 1969 года.
Почему так,кто знает ??
Я це зауважив давно і навіть колись казав, що в пошуках ПЕРШОГО Националя взяв Філіпс з абсолютно ідентичним дизайном касети.
По методах з"єднання можно припустити, що з гайкою найстарша. Оскільки САМА ПЕРША КК мала таке саме з"єднання. І варто звернути увагу, що Ваш Националь є в стандартній коробці з вкладишем. Як правило всі хто мають чи бачили такі, то мають в картонних коробках. Принаймі я зустрічав лише останній варіант.
17-05-2016, 08:45 PM (Сообщение последний раз редактировалось: 17-05-2016, 08:51 PM Supermurzic.)
(17-05-2016, 07:08 PM)rawavlad Написал: Я це зауважив давно і навіть колись казав, що в пошуках ПЕРШОГО Националя взяв Філіпс з абсолютно ідентичним дизайном касети.
Всё просто: в те годы Philips was a large shareholder of Matshusita
19-05-2016, 03:49 PM (Сообщение последний раз редактировалось: 19-05-2016, 03:50 PM rawavlad.)
Прийшла сьогодні одна касетка. Так, нічого особливого, японський виробник навіть не другого, а швидше третього ешелону. І в той же час мав в своєму багажі і ферохромні, і металеві касети. OSAWA CR60
20-05-2016, 07:56 AM (Сообщение последний раз редактировалось: 20-05-2016, 08:19 AM rawavlad.)
Присвячується тим, хто, так як і я, проморгали продаж цього діаманта і надзвичайно бажаного експоната для будь-якої колекції. Technics NX90 Angrom
20-05-2016, 09:33 AM (Сообщение последний раз редактировалось: 20-05-2016, 09:36 AM rawavlad.)
~ за 300$ пішла. Та мало хто засік її взагалі. Щось незрозуміло вийшло з тією німецькою барахолкою. То не БайНау, то не відслідковується в проданих лотах. Взагалі не видно було в продажу його, але дехто з наших знайомих якось побачив і навіть участь приймали. Правда безуспішно.
Ну "та, всім відома" Сонька дорожча і постійно в продажу. А ця вперше взагалі на моїй пам'яті.