![]() |
Анекдоты, приколы и просто всякий ржач :) - Версия для печати +- MK90 Мир аудиокассет и Hi-Fi - Форум (http://mk90.net/forum) +-- Форум Кассеты (http://mk90.net/forum/forum-1.html) +--- Форум Курилка (http://mk90.net/forum/forum-94.html) +--- Темы: Анекдоты, приколы и просто всякий ржач :) (/thread-508.html) |
RE: Анекдоты, приколы и просто всякий ржач :) - konica - 11-11-2014 (11-11-2014, 09:16 PM)Sirkon Написал: Слава, вижу в тебе спит скрытый талант RE: Анекдоты, приколы и просто всякий ржач :) - Sirkon - 12-11-2014 Ліфт у Києві. В ліфті дід з онуком, і я. На стіні ліфта гвіздком нацарапано "Хуйло"... Онук: Дєдушка, ето хулігани сдєлалі? Дід (після певних роздумів): Та, нєт Онук: а кто? Дід: Люді Онук: Хорошиє? Дід: Нормальниє.. RE: Анекдоты, приколы и просто всякий ржач :) - Sirkon - 13-11-2014 Вчера минут 15 пытался перейти дорогу, прошу заметить по зебре! Но увы... Надоело! Взял в руки КИРПИЧ и нагло улыбаясь всем стал переходить... УСТУПИЛИ ДАЖЕ ГАИШНИКИ С ВКЛЮЧЕННОЙ СИРЕНОЙ! Вывод: улыбайтесь... и люди становятся добрее. RE: Анекдоты, приколы и просто всякий ржач :) - МихалыЧ - 13-11-2014 Эх... Переходы это стремное дело, даже в некоторых местах в Киеве. Полный пистец на зебре у меня был вызван в Черкассах. Вот там на зебре хрен кто пропустит. В лучшем случаи матом обложат. RE: Анекдоты, приколы и просто всякий ржач :) - konica - 13-11-2014 сделай сам плоский тв,используя перегородку RE: Анекдоты, приколы и просто всякий ржач :) - Sirkon - 14-11-2014 Бабушкины пирожки были настолько вкусны, что приставы забыли зачем пришли. RE: Анекдоты, приколы и просто всякий ржач :) - Sirkon - 14-11-2014 - Ты пионеркой была? - Была... - А форма осталась? - Осталась... - Ну, будь готова! RE: Анекдоты, приколы и просто всякий ржач :) - Sirkon - 17-11-2014 Проважає старий бандерівець онука в зону АТО, і каже: За кожного "двохсотого" сепаратиста, на твій рахунок буду класти 10 000 гривень! Минає тиждень. Ну як справи? - питає дід онука Є вже "двохсотий"? Ні діду, поки ще тільки 187! RE: Анекдоты, приколы и просто всякий ржач :) - Sirkon - 17-11-2014 Поржал до слёз ![]() ![]() ![]() RE: Анекдоты, приколы и просто всякий ржач :) - МихалыЧ - 19-11-2014 Просто. RE: Анекдоты, приколы и просто всякий ржач :) - gnat41 - 19-11-2014 [/font]Просто[font=Verdana] RE: Анекдоты, приколы и просто всякий ржач :) - Ниро - 19-11-2014 Вторая фотка стремная. Какой нибудь вАдила и въехать в бочину может.... А вот в светофоре что то логичное есть... при всем том. RE: Анекдоты, приколы и просто всякий ржач :) - YURCO - 19-11-2014 пультяха достойный ![]() RE: Анекдоты, приколы и просто всякий ржач :) - Supermurzic - 19-11-2014 жидо-бендерiвський приходить син до батька та й питае: - тату, от в нас будинок триповерховий, усе у хатi, два машини, корови, вiвцi, качок, iндичок усiляких немеряно, а ви нiде не робите та й мати теж... Звiдкiля воно у нас усэ? - ну, синку, ти вже дорослий, у десятому класi навчаешся, - мушу тобi розповiсти. О там у сенцях за дверима стоiть сокира. Так от кожноi ночi я беру ii та йду на дорогу за село москалiв рубати - з того й живемо. Ти вже дорослий, якщо хош i сам того спробуй. Той сокиру наточив, ножiв усiляких з собою понабрав та й пiшов. Зранку приходить до тата та й каже: - тату, щось тут не так... - чого синку, що трапилося? - та я за нiч 43 москалi зарубав, а чистого прибутку з того лише 24 гривнiв 37 копiйок - та нi, синку, усе так.... життя воно таке: копiйчина до копiйчини, копiйчина до копiйчини..... RE: Анекдоты, приколы и просто всякий ржач :) - МихалыЧ - 19-11-2014 Жестко. |