Юра, пам'ятаєш, я тобі говорив про подібне видання Master of Puppets? Але на жаль там це не бонус, а банальна підміна треків... навіщо таке робити Годиться хіба що як колекціна рідкість...
11-10-2014, 03:54 PM (Сообщение последний раз редактировалось: 12-10-2014, 07:51 AM ironman71.)
(11-10-2014, 11:33 AM)Sirkon Написал: Цікаве видання
Юра, пам'ятаєш, я тобі говорив про подібне видання Master of Puppets? Але на жаль там це не бонус, а банальна підміна треків... навіщо таке робити Годиться хіба що як колекціна рідкість...
p.s. Фото не моє.
Да, тут начудили по повній. Мало того, що повикидали оригінальні трекі, та повставляли те, чого на Мастері не повинно бути, так ще й додумались перетасували їх, як карти в колоді
(03-10-2014, 03:58 PM)meloman1 Написал: Слухав я цього дядька.Щось не пішов,мабуть,не моє...
Костя, тут залежить з чого саме ти почав слухати Вейтса ?
Якщо це були роботи кінця 80-х, початку 90-х, коли він видавав авангард з альтернативою (для прикладу The Black Rider), то вони так просто, з першого разу не зайдуть. Почни з Heartattack And Vine, Foreign Affairs, Blue Valentine. Це трохи інший період його творчості, а далі можна занурюватись й в подальшу його творчість, або ранні альбоми.
Послухай саундтрек до фільму Копполи One From The Heart, де Вейтс з Крістал Гейл співає. Він взагалі романтичний
Почав з самого першого альбому.Якось нудно для мене.Одним словом,не моє.Інша справа Перпли,Мейдени,Хіпи і т.д.
Iron Maiden – Heavy Metal Army - Maiden Japan Live !!, EMI – EMS-41004, Japan, промо варіант на білому пятаку Iron Maiden – Powerslave, EMI – EMS-91091, Japan
Ще придбав дуже цікаву, на мою думку, платівочку
Paul Di'anno's Battlezone – Fighting Back, Raw Power – RAWLP 020, UK