10-05-2015, 02:01 AM
(09-05-2015, 02:33 PM)meloman1 Написал:(08-05-2015, 09:42 PM)Sirkon Написал: я все заскрінив
Наша людина! І,хлопці,дякую за підтримку на хі-фі!!! А до Бориса я причепився за його нахабство-Україна така погана у ньго,а він лізе до українського ресурсу в своїх справах! Для мене РФ-погана і нічим звідти я задля своїх потреб не користуюсь. Не так давно я стримався,коли Vitus для Бориса резервував касети,а зараз не зміг. Цікаво було б взнати з цього приводу думку Романа Лакібоя,може я йому заважаю в бізнесі? Вибачте тоді,Романе,я не спеціально...
Коли мова йде про Україну, то гроші (бізнес) відступають на другий план, як на мене! Тому що дуже багато моїх Співвітчізників віддали своє життя за мою країну, а вона НЕ ПРОДАЄТЬСЯ!!!
Що стосується Бориса, на жаль, я не зовсім в "теме" що він встиг наговорити про Україну, кого образити????
Раніше, ще до анексії Криму, я мав з ним справу. Все було добре, начебто була порядна людина. Але з того часу вже минуло багато часу і я розумію, що події в нашій країні розтавили всі крапки над "і".
Що стосується продажів, то я вже писав, що продажі можна диверсифікувати....