27-06-2015, 09:38 PM
В моїй Системі відбулися зміни.По-перше,від одного з користувачів форуму аудіогаррет(чердачок) отримав два подарунки-касетну деку Akai GX6(з апгрейдом на запис) і підсилювач AR A-07. Аудіфільскою мовою особо не володію,тому скажу про звук апаратів просто.Звук цього підсилювача мені подобається більше,ніж мого Шервуда.Він м'якіший та детальніший.Наприклад,на деяких записах НЧ на Шервуді підгуживали,на AR все в нормі.Так що моя Система тепер живе саме з AR. Касетник теж подобається своїм звуком,грає краще,чим мій Накамічі,більш натурально.До речі,цей же форумчанин допоміг мені(безкоштовно) з ремонтом Накамічі,тепер в мене дві деки працюють в Системі,чого і всім бажаю! По-друге,вимушений був зробити перекомутацію Системи.Якщо пам'ятаєте в мене Айкони одночасно були підключені до підсилювача і ресівера.Почалися різні трабли з Системою.Прийшлося Айкони підключити тільки до підсилювача,а на фронт в кіно поставити КЕФи.Трабли відразу зникли.А кіно поки дивлюсь в 3.1,грошей на тили зараз немає.
Эскизы(ов)