11-10-2016, 07:49 PM
(Сообщение последний раз редактировалось: 11-10-2016, 08:10 PM rawavlad.)
А сьогодні ще два пакунки з пошти отримав. З Італії (якось дешево віддав чоловік), ну то знову ж швидше обмінний фонд поповнюю.
Technics RT-60MX 1979-81 EUR
А другу з Японії від Романа
BASF LH-X46 1982-84 JAPAN
Це теж свого роду обмінний фонд, бо ту що маю 60хв. хочу обміняти на PROI чи PROII цієї ж лінійки.
І TDK PLAY TIME 8
взяв лише тому, що за дизайном повністю відповідає лінійці з 46хв., що маю. А такого хронометражу немає в принципі. І тим самим лінійка 46хв. доповнена, як на мене.
Я тут це, якщо не надоїв вам, то маю сказати, що поки писАв повідомлення прийшла звістка, що один чоловік придбав мені ось таку SANYO C-60.
Як сказав той чоловік, -Знаючи ваші смаки я придбав і відправляю в Україну на вашу адресу.
Хай наші мудрєци допоможуть визначити рік. Бо сам не дуже в темі.
Technics RT-60MX 1979-81 EUR
А другу з Японії від Романа
BASF LH-X46 1982-84 JAPAN
Це теж свого роду обмінний фонд, бо ту що маю 60хв. хочу обміняти на PROI чи PROII цієї ж лінійки.
І TDK PLAY TIME 8
взяв лише тому, що за дизайном повністю відповідає лінійці з 46хв., що маю. А такого хронометражу немає в принципі. І тим самим лінійка 46хв. доповнена, як на мене.
Я тут це, якщо не надоїв вам, то маю сказати, що поки писАв повідомлення прийшла звістка, що один чоловік придбав мені ось таку SANYO C-60.
Як сказав той чоловік, -Знаючи ваші смаки я придбав і відправляю в Україну на вашу адресу.
Хай наші мудрєци допоможуть визначити рік. Бо сам не дуже в темі.