11-04-2015, 01:21 PM (Сообщение последний раз редактировалось: 11-04-2015, 01:58 PM rawavlad.)
(11-04-2015, 08:36 AM)Ниро Написал: По техникcам это скорее к Владимиру.
Є один, що для мене поки що недосяжний. З тієї самої серії, що Сергій показав ХА, я волів би мати XD. Запечатанний звісно, бо б/у маю.
"коллекционирование - это ригидный мозг в поисках материальной пищи, пожирающий объекты культурного наследия, как правило, без разбора и с единственной только целью - заполнить пустоты своей души, заменить неопределенность будущего стабильным накопительством в настоящем"
11-04-2015, 03:15 PM (Сообщение последний раз редактировалось: 06-11-2018, 01:09 PM rawavlad.)
(11-04-2015, 10:00 AM)forum-man Написал: Но МОЧЬ и ЗАПОСТИТЬ,это как говорят в Одессе две большие разницы...
Сергій, ну накидаю зараз з десяток фото таких, що цікаві мені і не маю в колекції. Не факт, що багатьом захочеться на них дивитися. Так вже багато разів ці фото бачила громада. Наприклад -
P.S. Там де група касет мене лише Айва цікавить. І передостаннє фото, здається в мене вона є.
(09-04-2015, 12:04 AM)forum-man Написал: п/с. последние четыре фото не мои...
Сергій, можу на твоє третє фото відповісти лише цим "дуплетом".
"коллекционирование - это ригидный мозг в поисках материальной пищи, пожирающий объекты культурного наследия, как правило, без разбора и с единственной только целью - заполнить пустоты своей души, заменить неопределенность будущего стабильным накопительством в настоящем"
Ну а цих ДВІONKYO де брати, як їх ніхто ніколи не показував і не бачив.
Тому Олександр прав в плані певного міряння розміра ...
А прийде Саша Каг чи Влад Квазімодо і, при бажанні, дістануть такі апарати, що ... Ладно, не буду більше.
Александр, мы знаем! Во всяком случае я абсолютно в этом уверен и совершенно не видел причин для обид.
До речі, румун, що вже пару раз згадували про нього на цьому форумі, продає на е-барахолці вкладиш від одного з Шарпів з поста #19 за 200дол. Якби ще й касету мав, то мабуть в річний бюджет Румунії оцінив би вартість.
15-04-2015, 07:57 PM (Сообщение последний раз редактировалось: 15-04-2015, 09:39 PM forum-man.)
(11-04-2015, 03:15 PM)rawavlad Написал:
(11-04-2015, 10:00 AM)forum-man Написал: Но МОЧЬ и ЗАПОСТИТЬ,это как говорят в Одессе две большие разницы...
Сергій, ну накидаю зараз з десяток фото таких, що цікаві мені і не маю в колекції. Не факт, що багатьом захочеться на них дивитися. Так вже багато разів ці фото бачила громада. Наприклад -
P.S. Там де група касет мене лише Айва цікавить. І передостаннє фото, здається в мене вона є.
(09-04-2015, 12:04 AM)forum-man Написал: п/с. последние четыре фото не мои...
Сергій, можу на твоє третє фото відповісти лише цим "дуплетом".
Ну,вот видите,Владимир,можите когда хотите!...Несмотря на то,что наши с вами взгляды на вопросы коллекционирования редких и редчайших видов кассет,полярно отличаются,я,например,лично для себя,почерпал из вашего поста несколько интересных фото Редкостей,например таких как AKAI Metal,maxell XL и BASF LH-XI...Другие обитатели и посетителя нашей палаты №6,думаю,то же нашли что-то интересное себе на заметку в ваших постах,а так же в постах (фото) других болезных данной ветки...
(13-04-2015, 08:32 PM)Александр Гуров Написал: Сергей, ни сколько не хотел обидеть.
Саша,да ладно-проехали... (см.третье фото...)
(11-04-2015, 09:54 PM)rawavlad Написал: Ну а цих ДВІONKYO де брати, як їх ніхто ніколи не показував і не бачив.
Как версия:возможно данные кассеты шли в свое время в комплекте к декам ONKYO,так что шансы найти-есть!
Так фото ж не з моєї колекції касет, а з Мережі. Гугл його знає, чи це не фотожоп.
(16-04-2015, 08:48 AM)Ниро Написал: Може саме в цьому її цінність і є....
Костя, та якби! А тут, як казав один мій знайомий "повний full": і невідома модель, і не та касета під плівкою. Комара тільки бракує.