15-11-2014, 09:28 PM (Сообщение последний раз редактировалось: 15-11-2014, 09:30 PM YURCO.)
мне уже такой же (глупый) вопрос Виталя Минолтист задавал о Квине на этой кассетке
Серега, ты не поверишь: 08 влез на сторону Б, а на стороне А записаны Гараж и СиМ ... загадочная компрессия под названием "выборка под себя", когда пишу бест, то пишу только самое яркое ... ))
До речі, якщо хочеш виправити свої враження від якості звучання Death Magnetic, його потрібно слухати з правильного носія - вінілу, або його копії на компакт-касеті
S&M взагалі потрібно слухати весь підряд, там немає чого викидати - то вже є "зе бест" майже на дві 90-хвилинних касети - в якості подарунка можу тобі його записати, ТДК Д підійде?
15-11-2014, 09:35 PM (Сообщение последний раз редактировалось: 15-11-2014, 09:41 PM YURCO.)
питання не в "якості звучання", а в сприйнятті конкретних пісень, сподобалися мені "до сліз" три речі з нього, от я їх і катанув собі для душі на відмінну касетку: the judas kiss, suicide&redemption, the unforgiven III - якраз на 46 хв
(15-11-2014, 09:28 PM)Sirkon Написал: До речі, якщо хочеш виправити свої враження від якості звучання Death Magnetic, його потрібно слухати з правильного носія - вінілу, або його копії на компакт-касеті
S&M взагалі потрібно слухати весь підряд, там немає чого викидати - то вже є "зе бест" майже на дві 90-хвилинних касети - в якості подарунка можу тобі його записати, ТДК Д підійде?
не тра - коли переслуховував і перезаписував металліку, пісні, що повторювалися, не записував - така в мене дурна логіка процесів
15-11-2014, 10:06 PM (Сообщение последний раз редактировалось: 15-11-2014, 10:07 PM YURCO.)
Костя, не знаю чи гарно, а от добре це точно - ніхто не вякає, щоб зробив тихіше, а влітку картопельку всім кутком під мановар сапають і нічого - звикли за 7 років напевне )))
(15-11-2014, 10:06 PM)YURCO Написал: Костя, не знаю чи гарно, а от добре це точно - ніхто не вякає, щоб зробив тихіше, а влітку картопельку всім кутком під мановар сапають і нічого - звикли за 7 років напевне )))
Вау,Юро,картоплю під Мановар-це БОМБА! Хотів би я на це подивитися!
Слушаю такой сейшн на росс. лиц. CD- DEEP PURPLE-Days may come and days may go,The California rehearsals-June 1975. Учавствуют: Ковердэйл,Хьюз,Болин,Лорд,Пэйдж. Классно слабали,чертяки!
Слушаю Virgin Steele – The Marriage Of Heaven And Hell (Part Two). Ещё когда-то записали мне с винила, хотел найти себе в коллекцию, а фиг там - редкость большая...