(04-02-2017, 09:57 PM)malgram Написал: Ну смотрится монументально Правда я так и не придумал, что на 10-ки записывать. Тоже штук пять-восемь наберется...
Это стандартная кассета для радиостанций.
Раньше на радио был стандарт - трек до 5 минут.
Писали трек на кассету с обеих сторон, что-бы не перематывать. Конечно это делали только для хитов. Но зато, по заказу радиослушателей, диджей мог быстро схватить кассету и в эфир. Без поисков трека и всяких там перемоток.
(04-02-2017, 10:01 PM)minoltist Написал: Это стандартная кассета для радиостанций.
Раньше на радио был стандарт - трек до 5 минут.
Писали трек на кассету с обеих сторон, что-бы не перематывать. Конечно это делали только для хитов. Но зато, по заказу радиослушателей, диджей мог быстро схватить кассету и в эфир. Без поисков трека и всяких там перемоток.
О! Не знал, спасибо за инфу
Это жизнь: расхоти - получишь, выбрось - понадобится, не надо - запомнишь.
Сингли на них добре писати: з одного боку пишеш оригінальну версію, а з іншого боку - мікс, кавер, тощо.
Наприклад, ОЕ "Холодно" всім відомий оригінал на першу сторону, а Ambient version , відповідно, на другу, доречі цікавий варіант пісні. На іншу коротишку можна записати сингли "Я їду додому " і "Веселі, брате, часи настали".
Слухаю на касеті вже приїхавший від Гєни malgram ROGER WATERS-The Wall Live. Шикардосна якість запису і класна музика! Дякую Гєні за запис+ще й бонуси!
А я тим часом слухаю один з бонусів від Гєни-на ліценз.касеті STIVIE WONDER-Songs Review.The Greatest Collection.
Приємна в Уандера музика,класні оранжировки!