Шляхом нескладного натурального обміну, без залучення грошових знаків, вчора на мінікасетовці в Києві була набута ось така AIWA LN90
"коллекционирование - это ригидный мозг в поисках материальной пищи, пожирающий объекты культурного наследия, как правило, без разбора и с единственной только целью - заполнить пустоты своей души, заменить неопределенность будущего стабильным накопительством в настоящем"
(28-09-2016, 07:32 PM)yepifanov Написал: Получил наконец-то таинственные для меня кассеты. ( Maxall MS 60 STUDIO TAPE ) Сразу открыл одну, дабы узреть сие чудо.
Ожидал немного другую кассету увидеть там.
Прикупил бьі одну за разумньіе деньги, если возможно - маякните в личку, плиз )
(29-09-2016, 07:36 AM)rawavlad Написал: Шляхом нескладного натурального обміну, без залучення грошових знаків, вчора на мінікасетовці в Києві була набута ось така AIWA LN90
(29-09-2016, 07:36 AM)rawavlad Написал: Шляхом нескладного натурального обміну, без залучення грошових знаків, вчора на мінікасетовці в Києві була набута ось така AIWA LN90
Касета добра. але. Одного не зрозумів... Що за "мінікасетовка в Києві" була вчора. Та хто був на ній присутній?
(29-09-2016, 07:55 AM)kwazimodo Написал: Що за "мінікасетовка в Києві" була вчора. Та хто був на ній присутній?
Я тут легко згадував, що буду в Києві. А міні, бо тривалість її не більше 10-12хв., кількість учасників двоє.
"коллекционирование - это ригидный мозг в поисках материальной пищи, пожирающий объекты культурного наследия, как правило, без разбора и с единственной только целью - заполнить пустоты своей души, заменить неопределенность будущего стабильным накопительством в настоящем"
(28-09-2016, 07:32 PM)yepifanov Написал: Получил наконец-то таинственные для меня кассеты. ( Maxall MS 60 STUDIO TAPE ) Сразу открыл одну, дабы узреть сие чудо.
Ожидал немного другую кассету увидеть там.
Прикупил бьі одну за разумньіе деньги, если возможно - маякните в личку, плиз )
Здравствуйте YURCO. В личку не могу написать. Вроде на почту отправил. Получили сообщение? Если что то можете позвонить и обсудим. 0672923632
29-09-2016, 11:23 AM (Сообщение последний раз редактировалось: 29-09-2016, 11:27 AM serjo.)
Володимир , якщо ви не проти ваши фото виклав в у загальному каталозі. Ну дуже рідкісна касета.Дякую!
30-09-2016, 10:19 AM (Сообщение последний раз редактировалось: 30-09-2016, 10:31 AM rawavlad.)
Юра, боюсь помилитися, але на мою думку щось таке
У всякому разі за шрифтом схоже. А кольорова палітра можливо жовта. Бо в 60хв., як відомо, вкладиш знизу зелений і на касеті відповідно теж. Це лише мої припущення.
Ну метал такий є у Олександра в продажу. Колись на Мо...ку в РФ продавалась якась з цієї лінійки. Але там лахміття вже лишилося від обгортки.