Рейтинг темы:
  • 5 Голос(ов) - 4.4 в среднем
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Анекдоты, приколы и просто всякий ржач :)
Перший Hyperloop в Україні побудують між Львовом і Жовквою. Завдяки надшвидкому переміщенню у вакуумному тунелі відстань між цими містами можна буде подолати за 30 секунд, з урахуванням двох зупинок по 5 секунд в Дрогобичі та Червонограді, повідомляє видання «Гіперлупові відомості».
Співробітник Міністерства інфраструктури Степан Маркович Бубенець, який попросив називати його анонімним джерелом, розповів журналістам про найближчі плани виходу гіперлуп в Україну.
« Орієнтовна вартість проекту Львів-Жовква становить 5 мільярдів доларів, вартість квитків – від 5000 грн. за половину місця в плацкарті, – ділиться інформацією з журналістами Степан. – При такій вартості квитків проект окупиться всього за 80 років. Гроші в бюджеті для цього є, щоправда для їх виділення потрібно буде заморозити на 5 років будівництво та ремонт доріг в Луцькій, Івано-Франківській та Закарпатській областях, але то таке. »
Якщо проект буде успішним, то будуть збудовані гіперлупи і за іншими маршрутами. Наприклад, з Борисполя до Броварів можна буде доїхати за 5 секунд, а з Ірпіня в Ірпінь – лише за 0 секунд.
« Всі деталі для гіперлупу виготовлятимуться в Україні, – повідомило журналістам інше анонімне джерело, яке попросило називати його Миколою Гіперлуповичем. – Ілон Маск надасть нам тільки креслення, а все інше буде нашим. Рухомі деталі постачатиме завод Богдан, труби виготовлятимуться на Нижньодніпровському трубопрокатному заводі, а сам гіперлуп збиратиметься на Крюківському вагонобудівному заводі. »
До речі, квитки на прес-конференцію міністра інфраструктури, на якій буде оголошено про Hyperloop, продаються – від 500 грн в останньому ряду. Можливість поставити питання коштує 2000 грн, а заспівати з міністром про гіперлуп можна всього за 5000 грн. Усі зібрані кошти підуть у фонд будівництва гіперлупу Львів-Жовква.
Ответ
  


Сообщения в этой теме
Анекдоты, приколы - от Pioneer - 06-03-2017, 11:22 PM
Анекдоты, приколы - от Pioneer - 21-04-2017, 01:29 AM
RE: Анекдоты, приколы и просто всякий ржач :) - от Sirkon - 22-02-2018, 04:54 PM

Перейти к форуму:


Пользователи, просматривающие эту тему:
6 Гость(ей)

Анекдоты, приколы и просто всякий ржач :)4.45