22-01-2017, 11:10 PM (Сообщение последний раз редактировалось: 23-01-2017, 06:17 AM YURCO.)
(22-01-2017, 11:49 AM)rawavlad Написал: Не все б так погано було б, якби ти їх отримав і потім поділився з нами враженнями від запису на кожній касеті зокрема.
Вовчику, ми з тобою разом купували у Вовчика таки Марокаса (вибач за тавтологію) той 120-тихвилинний бордовий старий добре витриманий металевий басф. Під шумок Володя Марокас мені його катанув з платівки і ще одну зовсім бюджетну касетку - всі років 4 враження вельми позитивні від того всього, що ж написАти з того приводу?))
Чи то ти їх продавав та ми з Вовою купували разом, щось таке було))))
(22-01-2017, 12:14 PM)Slik Написал: На бумерах вроде были записи Володи (Маракоса), вполне достойные =)
Не то что с моим ущербно-нищебродским альпайном
Антон, шутки шутками, но какой-то там двухсот-не помню какой... Тандберг по мелочам тож не разменивался
У меня солидная коллекция отличных записей от наших коллег)
И взяв любую из них (кассет), я помню кто ее писал - это мои перлы и за них всем спасибо)
23-01-2017, 10:42 AM (Сообщение последний раз редактировалось: 23-01-2017, 12:40 PM rawavlad.)
(22-01-2017, 11:10 PM)YURCO Написал: ми з тобою разом купували у Марокаса той 120-тихвилинний бордовий старий добре витриманий металевий басф. Під шумок Володя Марокас мені його катанув з платівки і ще одну зовсім бюджетну касетку - всі років 4 враження вельми позитивні від того всього, що ж написАти з того приводу?
Там трошки не так, я купував на е-бей, а йому давав записувати, бо хотіли дізнатися, який той басф в роботі.
Але мова не за те, я мав на увазі, що той самий металевий Ангром Володя придбав запечатанним, відкрив і обіцяв викласти огляд по ньому. Але розумію, що руки так і не дотягнулися до клавіатури. От і шкода мені, що не дізнаємося, бо попаде в чужі руки і ВСЕ. Навряд чи буде продовження історії. Сумно від цього.
"коллекционирование - это ригидный мозг в поисках материальной пищи, пожирающий объекты культурного наследия, как правило, без разбора и с единственной только целью - заполнить пустоты своей души, заменить неопределенность будущего стабильным накопительством в настоящем"