Дякую, це дуже цінно - чітко описувати проблеми, з якими стикаєшся. Деякі баги я не помітив.
У цій темі (як і в NetPen) виявились інші, критичні вади, виправити які я сам покищо не можу.
Тому, я надіслав запит на підтримку до автора теми. І якщо вдастся виправити критичні проблеми - я візьмусь за решту. Інакше буду розглядати інші варіанти тем оформлення.
Вже передав автору. Але це не критична проблема, яку зможу вирішити самостійно.
треба буде так і зробити
Від NetPen точно відмовимось. Там із швидким редагуванням проблема, тому його я відключив.
NetPen Pro у мене нормально відображає класичний блок автора ліворуч.
У цій темі (як і в NetPen) виявились інші, критичні вади, виправити які я сам покищо не можу.
Тому, я надіслав запит на підтримку до автора теми. І якщо вдастся виправити критичні проблеми - я візьмусь за решту. Інакше буду розглядати інші варіанти тем оформлення.
(07-06-2020, 10:46 PM)Pioneer Написал: Стиль форума NetPen-Pro. Внизу страницы темы нет кнопочек с номерами страниц и кнопочек следующая, предыдущая. Для перехода на следующую страницу темы необходимо прокручивать вверх и переходить, нажимая кнопочки, расположенные сверху.
Вже передав автору. Але це не критична проблема, яку зможу вирішити самостійно.
(07-06-2020, 10:46 PM)Pioneer Написал: Одинаковые пиктограммки в кнопках Поставить отметку в репутацию пользователю и поставить отметку Согласен.
Например, поктограммку в кнопке Поставить отметку в репутацию пользователю можно заменить на изображение плюсика.
треба буде так і зробити
(07-06-2020, 10:46 PM)Pioneer Написал: При установке стиля NetPen-Pro в верхней рамке экрана кнопки с ником пользователя и всплывающим меню отображаются. В стиле NetPen – не отображаются.
Від NetPen точно відмовимось. Там із швидким редагуванням проблема, тому його я відключив.
(07-06-2020, 10:46 PM)Pioneer Написал: Отображение страниц форума растянуто на весь экран, независимо от остановленного флажка Показувати дописи у класичному вигляді.
NetPen Pro у мене нормально відображає класичний блок автора ліворуч.