18-08-2015, 09:31 PM (Сообщение последний раз редактировалось: 18-08-2015, 09:38 PM rawavlad.)
Всім доброго вечора!
Я вже вдома з годину. Що туди 6год. дороги, що назад. Загалом 1133км проїхав і приблизно стількі ж пішло на паливо. Все ж ціна на газ надзвичайно сприяє таким подорожам. Вийшло дешевше ніж на Хюндаї на трьох осіб.
Справу зробив. Каву на Хрещатику випив, на набережній Дніпра морозива з'їв, з Олександром побачився, про тенденції в колекціонуванні та на ринку касет, а також стратегію та перспективи розвитку переговорив. Взагалі можу сказати, що день даром не пропав.
P.S. Олександр, дякую, що знайшли час для мене і провели невелику екскурсію моїм дівчатам.
(18-08-2015, 03:54 PM)Slik Написал: Мне там интересна была всего одна кассета, угадайте какая ?
Мені теж, але ціна в 150дол удручає. Тут була саме та Д46, що так шукаю по світу.
"коллекционирование - это ригидный мозг в поисках материальной пищи, пожирающий объекты культурного наследия, как правило, без разбора и с единственной только целью - заполнить пустоты своей души, заменить неопределенность будущего стабильным накопительством в настоящем"
19-08-2015, 08:07 AM (Сообщение последний раз редактировалось: 19-08-2015, 09:54 AM rawavlad.)
(18-08-2015, 09:42 PM)Slik Написал: Я во Львов за 6 часов доезжал с перекурами
Не йшлося про час, бо не було потреби спішити. Оскільки в мене на машині встановлено ГБО і налаштовано воно так, що до 135км/год, або 3500об/хв споживається газ, а більше бензин. Тобто під час форсажу чи на підйомі потужність не губиться абсолютно, тільки пронизливо пищить датчик, щоб пам'ятав, що "влітаю" в зайві витрати. Тоді і вартість пересування(кілометра пробігу) зростає в 2,5 рази.
По ТДКашці да, цікаво за скільки вспливе і чи куплять за ті гроші, що захоче продавець. Мабуть саме через них ціна і була не айс.
"коллекционирование - это ригидный мозг в поисках материальной пищи, пожирающий объекты культурного наследия, как правило, без разбора и с единственной только целью - заполнить пустоты своей души, заменить неопределенность будущего стабильным накопительством в настоящем"