Олег, хватит подарков, лучше продай, да будет хоть на хлеб
Пысы: я не эксперт, я только учусь
[/quote]
Тогда сколько не жалко, эту б/ушку америкос презентовал бонусом
Еще могу предложить такую если у тебя нету, по антикризисной цене, под Мановаровские басы и заезды соляков это - ОГОНЬ!
(21-08-2015, 06:16 PM)rawavlad Написал: Я собі дозволю доволі грубо відредагувати сторінку брошюри з TDK SF 60/90 1987р
Візьму і вмонтую в неї неіснуючу касету SF46 за версією ТДК. Фіг знати чи це цінніше ніж те, чого нема на Вінтажі. Але без жодного жалю їде на обмін іншої потрібної мені і що існує за версією ТДК.
Обміняв. Чоловік просив заповнити порожнину в ПОВНІЙ лінійці ТДК тих років. Ось фото того всього. Як бачите йому ДУЖЕ треба!
P.S. Я повернувся.
"коллекционирование - это ригидный мозг в поисках материальной пищи, пожирающий объекты культурного наследия, как правило, без разбора и с единственной только целью - заполнить пустоты своей души, заменить неопределенность будущего стабильным накопительством в настоящем"
"коллекционирование - это ригидный мозг в поисках материальной пищи, пожирающий объекты культурного наследия, как правило, без разбора и с единственной только целью - заполнить пустоты своей души, заменить неопределенность будущего стабильным накопительством в настоящем"
25-08-2015, 09:04 PM (Сообщение последний раз редактировалось: 26-08-2015, 06:34 AM rawavlad.)
Сусід, ну да, західний сусід. Як тонко підмітив Юрко на тому, "іншому", форумі, я не зациклююсь тільки на спілкуванні з нашими українськими колекціонерами. А заодно пробую з більшістю з них спілкуватися українською, ну або їх рідною. Можу сказати, що практично всіма це сприймається нормально і не викликає особливих суперечок.