"Доктор" прислав лікі напередодні Різдва.
JVC Metal C-60
Додам ще фото нашого польського колеги, бо мабуть мало хто знає, що всередині.
"коллекционирование - это ригидный мозг в поисках материальной пищи, пожирающий объекты культурного наследия, как правило, без разбора и с единственной только целью - заполнить пустоты своей души, заменить неопределенность будущего стабильным накопительством в настоящем"
06-01-2016, 04:07 PM (Сообщение последний раз редактировалось: 06-01-2016, 04:10 PM rawavlad.)
(06-01-2016, 04:01 PM)Slik Написал: Владимир, у Вас их 3 штучки ? Не многовато ли ? )))
Одну я бы себе такую заимел...
Ну, давайте після свят нагадайте. Одну віддам. Так і знав, що коли буде фото касети, то звернуть увагу, бо досить довго "висять" в продажу без належної уваги.
(06-01-2016, 04:00 PM)YURCO Написал: Вова з передмістя Львова, шикарний живік всередині - дуже стильний, просто бомба!!!
Як помітив наш польський колега напис Метал виконано двома різними варіантами. В одному з них Т стилізовано під молот.
"коллекционирование - это ригидный мозг в поисках материальной пищи, пожирающий объекты культурного наследия, как правило, без разбора и с единственной только целью - заполнить пустоты своей души, заменить неопределенность будущего стабильным накопительством в настоящем"
Ну я навіть продавця вказав в повідомленні - доктор
Та Т дійсно нагадує молот Тора - Мйольнир зветься, ще в Мановара він схожий "мєлькал"... Я б тож колись хтів би живіка з мановаром в такому корпусі - стильно б вийшло...