Пацани, я як завжди з вами В мене сезон по роботі - розриваюся, ледве хвата часу почитати форум з телехвону... Приватні повідомлення читав, відповім усім
14-06-2017, 06:37 PM (Сообщение последний раз редактировалось: 14-06-2017, 06:45 PM rawavlad.)
(14-06-2017, 04:27 PM)Ниро Написал: Тепер треба переходити на посуд....
Я якраз такий собі "суповий набірчик" отримав. Безконцептуальна збірка всякого різного)
Довго думав що б ще зібрати та вирішив потихеньку всі 180хв. мати. Це друга. Ще штук п'ять здається лишилося, а може меньше. Професіонали підкажуть.) TDK D-C180 1979
MAXELL XLI-S90 1980-82 US теж вроді другий серед "сородичів"
Довго думав чи брати, зважаючи на абсолютно нейтральне ставлення до Соні, а потім згадав фразу з Простоквашино "..надо немедленно .. сдать, для опытов." і все ж взяв. Тепер маю Vertex, MA-XG та цю "мильницю" SSMM для порівняння. Sony Super Metal Master 90 1992-94
А ось цей "фантик" можу під тест комусь дати. Бо якісь цифри на звороті завеликі, як на мене. Умовою є обов'язковий примірник "мурзілки" тут в гілці. CRYSTAL3300
"коллекционирование - это ригидный мозг в поисках материальной пищи, пожирающий объекты культурного наследия, как правило, без разбора и с единственной только целью - заполнить пустоты своей души, заменить неопределенность будущего стабильным накопительством в настоящем"
(13-06-2017, 10:57 AM)Ниро Написал: Я ж про фото і кажу. Саму касету мабуть не реально....
Костя, розказую анекдот. Вийшли значить на власника тієї Айши хромової, не такий великий наш "шарик", щоб не знайти потрібну людину).
Питають, - Чоловіче, твоя касета?
-Так, моя.
-Продай. Колекціонери за неї непогані гроші дадуть!
-Ти що, ненормальний?! Я на ній музику слухаю!!!....)
"коллекционирование - это ригидный мозг в поисках материальной пищи, пожирающий объекты культурного наследия, как правило, без разбора и с единственной только целью - заполнить пустоты своей души, заменить неопределенность будущего стабильным накопительством в настоящем"
14-06-2017, 08:15 PM (Сообщение последний раз редактировалось: 14-06-2017, 08:19 PM МихалыЧ.)
Не плохой суповой набор =)
Жаль TDK лопнет (((
Максел хорош, даже очень хорош, есть пара таких открытых и новый под запись тоже лежит.
Тетя Соня...ей необходима топовая дека, которой под силу раскрыть ее потенциал.
А вот что такое кристал, я не знаю, но в свою деку я его точно не поставлю =)
(14-06-2017, 08:14 PM)rawavlad Написал: - Чоловіче, твоя касета?
-Так, моя.
-Продай. Колекціонери за неї непогані гроші дадуть!
-Ти що, ненормальний?! Я на ній музику слухаю!!!....)