19-03-2018, 10:41 PM (Сообщение последний раз редактировалось: 19-03-2018, 10:47 PM Liglem.)
Такой?
(19-03-2018, 10:38 PM)tisa007 Написал: Насчет где за дешево кроме известных площадок водятся кассеты. Мне интересно....?
Сейчас скажут, что я капитан "очевидность", но за дешево находят на неизвестных площадках в основном.
Это убивает уйму времени и нервов. Я ищу на локальных барахольных сайтах стран. Если нахожу, то ищу безопасный способ совершить сделку.
В общем долго, но оно того стоит иногда.
Главное, чтобы переводчик не подводил
Не так уж и дорого. 500$ за 45 кассет и ящик. Пусть ящик 50$ и кассеты по 10$.
Просто мне нужно штук пять, а остальное у нас не продашь. Опять на иБей?
Я пам'ятаю декілька днів тому тут згадували Joelа Eidbo (в простонародьє dr.Bo) ще й з певними пересторогами.
Розказую те, що буквально вчора відбулося. Знайшов одну досить велику, гарну річ в Америці. При ринковій вартості 200дол. продається за 17 ))
Одна проблема, платити може лише американець. Продавець не фізична особа й жодних вмовлянь не приймає.
Пишу Джоелу - Шановний, ... Є проблема. Й приблизно то саме вказую. Докладаю посилання на лот. Допоможете придбати й відправити на склад НП?
Відповідь - Скільки штук Вам придбати?! (бо продається три шт.)
Я не спілкувався з ним в ЛС, лише декілька раз купив в нього касети, ну і в ФБ можемо коментарями обмінятися.
Можу лише додати, що враження дуже позитивні й не можу сказати погане чи дорікнути в чомусь.
Всім гарного дня!
"коллекционирование - это ригидный мозг в поисках материальной пищи, пожирающий объекты культурного наследия, как правило, без разбора и с единственной только целью - заполнить пустоты своей души, заменить неопределенность будущего стабильным накопительством в настоящем"
20-03-2018, 01:08 PM (Сообщение последний раз редактировалось: 20-03-2018, 01:13 PM Liglem.)
Про Доктора могу сказать, что он в общем то сам по себе нормальный человек.
Много покупал у него кассет раньше, но в моей практике бывали случаи, что выигрываешь лот, а по факту присылает совсем другую кассету. Особенно, когда на отправку насобирается несколько штук. Да и не у меня одного. Вот, давича Просто Пух жаловался. Такая же ерунда.
Я просто забивал. Не отправлять же ее назад? Может у него там на подработке кто-то путает лоты...
(20-03-2018, 01:08 PM)Liglem Написал: Не отправлять же ее назад? Может у него там на подработке кто путает лоты...
Я так і зробив один раз. Відправив назад. Він повернув поштові видатки й вибачився. І звісно сам давно не займається відправкою. Є помічники.
"коллекционирование - это ригидный мозг в поисках материальной пищи, пожирающий объекты культурного наследия, как правило, без разбора и с единственной только целью - заполнить пустоты своей души, заменить неопределенность будущего стабильным накопительством в настоящем"
Колись рахував. Середня вартість касети ~17$ в нього. Тобто вартість вскіх лотів поділена на кількість касет. Це не є критично.
Спасибо, просветили, за что его кличят, Доктор зло...
Может нанести ущерб кошельку..
Я с ним в этом месяце первую сделку провел, посылка уже в городе, осталось забежать на почту и забрать, заодно узнаю, что внутри..не знал про такие приколы..
(20-03-2018, 11:57 AM)rawavlad Написал: Я пам'ятаю декілька днів тому тут згадували Joelа Eidbo (в простонародьє dr.Bo) ще й з певними пересторогами.
Розказую те, що буквально вчора відбулося. Знайшов одну досить велику, гарну річ в Америці. При ринковій вартості 200дол. продається за 17 ))
Одна проблема, платити може лише американець. Продавець не фізична особа й жодних вмовлянь не приймає.
Пишу Джоелу - Шановний, ... Є проблема. Й приблизно то саме вказую. Докладаю посилання на лот. Допоможете придбати й відправити на склад НП?
Відповідь - Скільки штук Вам придбати?! (бо продається три шт.)
Я не спілкувався з ним в ЛС, лише декілька раз купив в нього касети, ну і в ФБ можемо коментарями обмінятися.
Можу лише додати, що враження дуже позитивні й не можу сказати погане чи дорікнути в чомусь.
Всім гарного дня!
Я теж скажу пару слів про Джоела. Я на початку хвороби купляв кассети практично тільки в нього. Асортимент дійсно вражав тоді. Практично помилок тоді не було. Крім однієї приємної. У нього в продажу була кассета не пам'ятаю же яка але на 60 хв. Я в нього купив її. А коли отримав на пошті то виявилось що кассета на 90 хв, але та сама. В його пропозиціях на сайті її не було. Я не в претензії написав йому - шо мовляв не те, але дякую. Яке було моє здивування, коли через місяць на пошті забрав 60 хв версію. Безкоштовно...
Сам отримував від нього старовинну Накамічи. На фото без пакувальної плівки, а прийшла в упаковці, але лопнувша. А брав як б/у.