22-08-2016, 02:38 PM (Сообщение последний раз редактировалось: 22-08-2016, 03:22 PM rawavlad.)
Я тут спочатку зрадів як дурний, бо побачив ТДКашку з ДУЖЕ незвичним маркуванням МЕ. Так як правило в Ангромах чи Вікторах метал йшов. А тут ТДК, ще й ЯЩИК. Виявилися звичайними D-шками. І вся радість миттю зникла. Фото продавця. Лот вже проданий комусь.
"коллекционирование - это ригидный мозг в поисках материальной пищи, пожирающий объекты культурного наследия, как правило, без разбора и с единственной только целью - заполнить пустоты своей души, заменить неопределенность будущего стабильным накопительством в настоящем"
Теж з нетрів Мережі. Знайшов і забрав. Ще би два МХ знайти. МТ тепер маю обидва.
AKAI C-60MT
"коллекционирование - это ригидный мозг в поисках материальной пищи, пожирающий объекты культурного наследия, как правило, без разбора и с единственной только целью - заполнить пустоты своей души, заменить неопределенность будущего стабильным накопительством в настоящем"
(22-08-2016, 02:38 PM)rawavlad Написал: Я тут спочатку зрадів як дурний, бо побачив ТДКашку з ДУЖЕ незвичним маркуванням МЕ. Так як правило в Ангромах чи Вікторах метал йшов. А тут ТДК, ще й ЯЩИК. Виявилися звичайними D-шками. І вся радість миттю зникла.
Фото продавця. Лот вже проданий комусь.
Их давно Олег(Ротор) продавал еще на молотке. Кассетка обычная черная. По пленке не знаю. Думаю врят ли метал.
Юра, та я майже відразу дізнався у продавця про те, що то звичайна Д-шка. Збило мене дивне маркування на ящику.
(24-08-2016, 03:45 PM)rawavlad Написал: Юра, та я майже відразу дізнався у продавця про те, що то звичайна Д-шка. Збило мене дивне маркування на ящику.
Юра, та то пусте. Вже забув.
Підкажіть чи не маєте часом чи знаєте когось, хто може продати ось таку ТДКашку. Саме з глухими катками, як на цьому фото Романа.
31-08-2016, 09:36 AM (Сообщение последний раз редактировалось: 31-08-2016, 10:03 AM YURCO.)
народ, перебираю ОЕ (Океан Ельзи) - ще з часів перших альбомів не писане досі... Хто б на що писав (послідовність: флак - сд-а - касета) ?
поки відібрав 4 sony hf різних поколінь, але боюся, що насичений верхній діапазон плівка не витягне - вийде кокофонія, що скажете ?
[attachment=25271][attachment=25272][attachment=25273][attachment=25274]