21-07-2018, 03:41 PM (Сообщение последний раз редактировалось: 21-07-2018, 03:45 PM minoltist.)
(21-07-2018, 01:35 PM)YURCO Написал: Покупать запечатанную чтоб распечатать и записать на сегодняшний день слишком жЫрно
Це питання філософії.
Купити замучену б.в. і складати враження як за касету взагалі - то непевне заняття.
Правильне заняття - шукати нові, з коцками, як робив Вова марокас...
(21-07-2018, 03:41 PM)minoltist Написал: Це питання філософії.
Купити замучену б.в. і складати враження як за касету взагалі - то непевне заняття.
Виталий, поддерживаю.
Сам за последний год очень много раз обжигался при покупке б/у кассет.
(21-07-2018, 03:41 PM)minoltist Написал: Правильне заняття - шукати нові, з коцками, як робив Вова марокас...
Або у перевірених колег
(21-07-2018, 04:04 PM)МихалыЧ Написал: Сам за последний год очень много раз обжигался при покупке б/у кассет.
Целый ящик такого "конструктора"... Продать стыдно и выбросить жалко.
В последнее пару лет всегда предлагаю манибек на пару дней. Лучше потерять заработок чем довольного клиента и нормальные отношения.
(21-07-2018, 03:41 PM)minoltist Написал: Правильне заняття - шукати нові, з коцками, як робив Вова марокас...
Або у перевірених колег
Це не завсім так. Колеги можуть і не підозрювати.
Купив колись 5 пак SA-X, продав одну Вові марокасу...
Він образився на весь форум, а я й гадки немав, що той пак - топляк.
Зовні все гарне, всередені розкладено вологою....
Викинув той 5-пак, а Володі відправив іншу.
І так бува, ми ніколи не знаєм де і як зберігалися касети і які якості у них після того зберігання.
Або у перевірених колег
Це не завсім так. Колеги можуть і не підозрювати.
Купив колись 5 пак SA-X, продав одну Вові марокасу...
Він образився на весь форум, а я й гадки немав, що той пак - топляк.
Зовні все гарне, всередені розкладено вологою....
Викинув той 5-пак, а Володі відправив іншу.
І так бува, ми ніколи не знаєм де і як зберігалися касети і які якості у них після того зберігання.
Ну від цього ніхто не застрахований, але на то ми й колеги що можемо в будь-якій ситуації порозумітися
21-07-2018, 04:58 PM (Сообщение последний раз редактировалось: 21-07-2018, 05:16 PM minoltist.)
(21-07-2018, 04:50 PM)minoltist Написал: Викинув той 5-пак, а Володі відправив іншу.
Про зовсім викинув - то брехня )))
Викинув касети та поліграфію, а от шикарні коробочки від СА-Х, такі благородньо сірі, а не геть прозорі - залишив )))
Та й ще з написом - "made in japan" !
(21-07-2018, 05:14 PM)Sirkon Написал: А що, геть залиті були?
До речі, числа 10...12 буду в Миколаєві, хотілося б зустрітися, але не знаю як вийде з часом, бо буду на хрестинах в сестри...
Та не знаю як були залиті.
Зовні все ОК, 89 рік, золото, прямі кути, все гарно, а от всередені не дуже...
Зустрітися запросто, телефон у тебе є )
(21-07-2018, 03:41 PM)minoltist Написал: Це питання філософії.
Ти ж знаєш, що так воно і є, але іноді мазераті без колеса все дно мазераті
Привествую, недавно закончился аукцион, показываю что выграл..
THATS кассета была главной целью,очень рад что и у меня теперь есть такая..
Остальные тоже интересные..давно присматривался к ним..