03-10-2018, 07:49 AM (Сообщение последний раз редактировалось: 03-10-2018, 07:51 AM Liglem.)
Так для Басфа это норма.там же клепают из того, что под руку попадет.
Коробка, корпус... так их штук десять, наверное, можно найти.
А длинна, для меня - не разновидность.
Иначе на Аксиях можно с ума сойти, разновидности собирать.
05-10-2018, 01:35 PM (Сообщение последний раз редактировалось: 05-10-2018, 02:03 PM rawavlad.)
Колеги, дайте консультацію. Це має якусь колекційну цінність?
"коллекционирование - это ригидный мозг в поисках материальной пищи, пожирающий объекты культурного наследия, как правило, без разбора и с единственной только целью - заполнить пустоты своей души, заменить неопределенность будущего стабильным накопительством в настоящем"
05-10-2018, 04:25 PM (Сообщение последний раз редактировалось: 05-10-2018, 04:52 PM rawavlad.)
Дякую!
Звідки вони й де продаються я знаю)
А от чи новодєл, чи щось цікаве хотів дізнатися. Так зрозумів, що з ReVox можна не порівнювати навіть.
"коллекционирование - это ригидный мозг в поисках материальной пищи, пожирающий объекты культурного наследия, как правило, без разбора и с единственной только целью - заполнить пустоты своей души, заменить неопределенность будущего стабильным накопительством в настоящем"
Сергію - моя особиста думка що "спілкування на стороні" вбиває цей форум, за який ми так боролися.
В чому сенс альтернативної площадки?
Якщо ця погана, ок, ідем на кращу.
Але якщо не погана - навіщо агітувати на спілкування в іншому місці?
Віталя, вайбер це не заміна, а додаток до форуму. Зрештою ми не можемо не йти в ногу з часом, якщо не ми то хтось інший відкрив би її.
Зрештою спілкування там йде не лише на тематику форуму та й багатьом зручно коли інформація завжди онлайн і під рукою
07-10-2018, 07:37 PM (Сообщение последний раз редактировалось: 07-10-2018, 10:26 PM minoltist.)
Те що я бачив в минулій гілці вайберу - це була заміна.
Навіть міні огляди касет від Юрка
А з точки зору зручності - у будь якому смартфоні є браузер.
P.S. Я вважав що всіма силами треба берегти форум
P.P.S. Можливо сайт треба пристосувати під портатив, але я не знаю скільки це роботи і хто її буде виконувати....
Кто нибудь вскрывал кассету в прозрачной упаковке (саундбриз, например) аккуратненько так, чтобы можно было потом обратно запечатать?
Технологию в студию!
11-10-2018, 09:35 AM (Сообщение последний раз редактировалось: 11-10-2018, 09:36 AM rawavlad.)
(10-10-2018, 09:14 PM)Liglem Написал: Кто нибудь вскрывал кассету в прозрачной упаковке (саундбриз, например) аккуратненько так, чтобы можно было потом обратно запечатать?
Технологию в студию!
З двох торцевих сторін паром чайника з довгим носиком. Звісно не електрочайник, а на газу, бо довго треба. Потім, якщо нема часу чекати, щоб конденсат вийшов, то феном просушував. Але в жодному разі не витягайте коробку, не натягнете плівку ніяк!!! Коли просохне, то ставте потрібну касету в коробці на торець й потрохи натягайте, випихаючи одну касету іншою. Принаймі я так пару штук відновив. Потім закинув, бо бракує часу на реставрацію. Колись вже викладав опис цього процесу.
Й то треба, щоб плівка була все ж не зі старих ТДК.)