25-04-2015, 05:35 PM
- Предыдущий
- 1 ...
- 4
- 5
- 6(current)
- 7
- 8 ...
- 17
- Следующий
Рейтинг темы:
01-05-2015, 10:41 PM
09-05-2015, 02:45 PM
Хлопці,вітаю всіх з Днем Перемоги над нацизмом! Бажаю нам усім мирного неба і не пережити того,що пережили тоді наші діди і бабусі! Світла їм пам'ять... І ще,колеги,любіть Україну! Героям Слава!
02-06-2015, 07:45 PM
12-06-2015, 08:49 PM
Російський цар Микола Другий дуже не любив коньяк,і коли йому підігнав пляшку якись заморський канцлєр і пропонував її розпити,то цар наказав щоб йому принесли нарізаної цитрини з цукром,Микола Другий випив чарку і що б не показувати свою огиду захрумав цитринчиком і скривився,всі подумали що кривлення це є ефект цитрину,так і повелося якщо Коньяк то с лимоном.А я як щирий Українець пью тільки Закарпатський коньяк,заїдаю Львівським сальним шпондером з Українською гірчицею,квашоними помидорками і чорним духмяним хлібом.Веселих вихідних хлопці.
Эскизы(ов)
12-06-2015, 09:16 PM
(12-06-2015, 08:49 PM)russzino Написал: Російський цар Микола Другий дуже не любив коньяк,і коли йому підігнав пляшку якись заморський канцлєр і пропонував її розпити,то цар наказав щоб йому принесли нарізаної цитрини з цукром,Микола Другий випив чарку і що б не показувати свою огиду захрумав цитринчиком і скривився,всі подумали що кривлення це є ефект цитрину,так і повелося якщо Коньяк то с лимоном.А я як щирий Українець пью тільки Закарпатський коньяк,заїдаю Львівським сальним шпондером з Українською гірчицею,квашоними помидорками і чорним духмяним хлібом.Веселих вихідних хлопці.
Коньяк-гарний напій! Закарпатського не пробував,не продають його в нас. А заїдаєшь ти дуже правильно!
12-06-2015, 09:20 PM
Костя в мене жінка Львівянка,і всі якісні прянощі і коньяк то все з міста Львова.
12-06-2015, 10:29 PM
Хлопці, я сьогодні за вечір також трохи шабо всоп потяг і потягло мене на "ліріку"
Сонце сідає, втомилася спека
Он там на полі ходить лелека
Ще один швидко літає по небу...
Господи, змилуйся - війни нам не треба
Дай нашим дітям з нами пожити -
Маму і тата й Вкраїну любити...
Отаке за 15 хвилин у голові виникло дивлячись на таку красу:
Сонце сідає, втомилася спека
Он там на полі ходить лелека
Ще один швидко літає по небу...
Господи, змилуйся - війни нам не треба
Дай нашим дітям з нами пожити -
Маму і тата й Вкраїну любити...
Отаке за 15 хвилин у голові виникло дивлячись на таку красу:
09-07-2015, 03:52 PM
Вибачаюсь наперед за те, що відео не моє власне, але місце йому тут більш ніж доречне
- Предыдущий
- 1 ...
- 4
- 5
- 6(current)
- 7
- 8 ...
- 17
- Следующий
Пользователи, просматривающие эту тему: |
10 Гость(ей) |