Рейтинг темы:
  • 2 Голос(ов) - 5 в среднем
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Кто в курсе что с e-bay и pay-pal?
#31
Вихідний, в наших банкоматах у вихідні теж проблемно зняти готівку - її або немає, або купюри по 200 та 500 грн., тобто 50 не знімеш. І таке роками
Ответ
#32
(07-11-2015, 03:10 PM)Sirkon Написал: Може й до мене завітаєте на "каву"?
До речі, каву додому та на роботу купляю в одеському магазині "Aelita." Звикли з дружиною до однієї торгової марки.


"коллекционирование - это ригидный мозг в поисках материальной пищи, пожирающий объекты культурного наследия, как правило, без разбора и с единственной только целью - заполнить пустоты своей души, заменить неопределенность будущего стабильным накопительством в настоящем"
Ответ
#33
(07-11-2015, 03:10 PM)Sirkon Написал: Я мав на увазі правильні висновки... Проте кожному своє. Я наприклад не бачу сенсу тримати на карті більше 1 кгрн - відсотки мізерні, а ризики високі. Можливо у Вашому випадку було б краще зняти їх, але вже як покупки - то покупки... Smile Може й до мене завітаєте в тему на "каву"? Big Grin

Я вообще всегда карту держу в приватовских расходах. Иногда догоняю до собственных средств... но редко! если что - то риск бабками Коломойского....

Если янык забздел идти против привата, а порыв был, то порох тем более не попрет... это фейковые новости пидорасеи-русскАго мира для расшатывания ситуации. Не паникуйте господа!!! Так уж сложилось что приват и страна Украина очень связаны. Думаю когда хй..вские такнки будут ехать по Крещатику, а такое до сих пор возможно, тогда привату капут...

Ответ
#34
Exclamation 
В PayPal при осуществлении платежа опять появилась функция "Other Conversion Options". Мало того, что, как обычно, по умолчанию стоит "Осуществить платёж через конвертационный центр PayPal", так ещё и при осуществлении каждого последующего платежа, автоматом переключается в это положение, хотя раньше достаточно было один раз переключить в позицию "Осуществлять платёж в валюте продавца".
Exclamation Не теряем бдительность.
Ответ
#35
Да, такие изменения имеют место быть)))
Но на вчера-сегодня оплата через конвертатор Pay-Pal была немного, но интереснее, чем по курсам Приват24(например).
Хотя пол-года назад было наоборот.
Ответ
#36
Вчера и сегодня курс по картам виза и мастеркард немного просел.
Так же и в обменках пошел вниз немного.
Мой магазинчик http://audiotapes.kiev.ua/
Ответ
#37
У некоторых (у мну, например) валюта привязанной к PayPal карточки совпадает с валютой продавца и "Осуществить платёж через конвертационный центр PayPal" = чистый убыток.
Ответ
#38
http://ua.korrespondent.net/business/fin...rezydentiv
Ответ
#39
http://m.liga.net/biz/it/270660-natsbank...rainu_.htm
Коллекционирую аудиокассеты и винтажные плеера.
Ответ
#40
По данным Экономической правды, около 20 000 украинцев тем не менее уже обзавелись полноценными бизнес-аккаунтами на PayPal. Они используют для этого счета, открытые в банках соседних стран - в Чехии, Польше, Литве, например.
Ответ
#41
Или работают через посредников...
Мой магазинчик http://audiotapes.kiev.ua/
Ответ
#42
В общем палка опять откладывается на неопределенный срок

http://biz.liga.net/all/it/novosti/32711...kraine.htm
Мой магазинчик http://audiotapes.kiev.ua/
Ответ
#43
Кенігштейн розповів про російський слід у гальмуванні впровадження PayPal в Україні

http://www.hromadske.tv/economics/kenigs...-galmuvan/

Радник львівського міського голови з питань інвестицій та іновацій Ілля Кенігштейн в ефірі Громадського розповів про «російський слід» у ситуації із впровадженням в Україні платіжної системи PayPal.

Він прокоментував свій пост у Facebook про російський вплив на рішення міжнародних компаній та їх присутність в Україні.

Кенігштейн розповів, що на зустрічі представників України, серед яких був представник НБУ, з PayPal було поставлено питання про те, коли та за яких умов система може вийти на український ринок, проте українці грунтовної відповіді не отримали.

«Наші месседжі до PayPal завджи були єдиними. Ми приїхали і було враження, що з їх боку не було підготовки, вони не розуміли про, що вони говорять. Не було ніякої домашньої роботи з їх боку зроблено. Ми не почули причини, чому вони не хочуть заходити в Україну. Вони нам говорили про те, що нам необхідно змінювати законодавство. Зрозуміло, що у законодавстві зроблено 2 кроки з 10 і цього недостатньо. Але ми почали робити перші кроки», – сказав він.

Кенігштейн вважає, що представники PayPal не були підготовлені до зустрічі з української стороною.

«PayPal були не готові до зустрічі. Далі було емоційне рішення, про те, що вони на даний момет не бачать перспектив і так далі. Це те саме, що PayPal написав мені рік тому. Я зрозімів, що за рік прогрес, який був, привів нас у точку, звідки ми почали. Представник PayPal озвучив емоційне рішення. Я зі свого боку зробив емоційну заяву, по те що PayPal веде себе по відношенню до України неадекватно», – сказав він.

«Мені незрозуміло, чому країна, яка веде війну з моєю країною, вирішує будуть тут американський сервіс», - прокоментував Кенігштейн тиск з боку російського офісу PayPal.

Раніше Кенігштейн в ефірі Громадського заявив, що PayPal стане сигналом для міжнародних інвестицій в Україну. Своєю чергою, Нацбанк пообіцяв створити умови для виходу PayPal на український ринок.
068 700 59 12
095 072 89 61
email:  g[Изображение: 16px-At-sign.png]mk90.net
Ответ
#44
Только он забыл добавить один момент.
Наше законодательство требует официального то ли офиса то ли еще какой то херни от платежных систем, а это не устраивает палку, так как не в одной стране этого не требуется.
Мой магазинчик http://audiotapes.kiev.ua/
Ответ
  


Перейти к форуму:


Пользователи, просматривающие эту тему:
1 Гость(ей)

Кто в курсе что с e-bay и pay-pal?52