Рейтинг темы:
  • 2 Голос(ов) - 5 в среднем
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Кто в курсе что с e-bay и pay-pal?
#1
Кто в курсе что с e-bay и pay-pal?
Давно туда незаходил, решил зайти и на тебе.
Оба браузера и лиса и хром жутко ругаются когда происходит перенаправление.
Например просто с просмотра лота на автоизацию. Или после попытки покупки переходишь на пай-пал - и опять орет :
"Это соединение является недоверенным"
Что делать? есть уже фейки и этих сайтов ???
Ответ
#2
Перевірив, все в нормі. Може підцепив щось?
Ответ
#3
В мене на Опері все працює.
Героям Слава!
Ответ
#4
(23-03-2015, 04:28 PM)Sirkon Написал: Перевірив, все в нормі. Може підцепив щось?
І дома і на роботі?

Ответ
#5
Тільки що перевірив на домашньому, все як завжди, все в нормі. Confused
Ответ
#6
Може бути час і дата в системі неправильне.
Вот ще людина пише:
http://smartronix.ru/v-kontakte-eto-soed...overennyim
Нет записи прекраснее на свете, чем запись на компакт - кассете...
Ответ
#7
В мене теж і вдома і на роботі все працює і не "свариться".
Віталій то мабуть щось в твоїй системі...
Ответ
#8
В Україні надумали запустити популярну платіжну систему PayPal

НБУ і аудиторська компанія Deloitte готують грунт для приходу платіжної системи PayPal в Україну. Про це пише 5.ua. Багато українських підприємців нарікають на те, що в країні повноцінно не працює популярна платіжна система PayPal. На підтримку запуску системи в Україні вже збиралися підписи. У 2011 році стався фальстарт: користувачі помітили зміни до тарифної політики PayPal, з яких нібито випливало, що сервіс включить прийом грошей для України, але пресслужба компанії визнала ці дані помилкою. Проте наразі знову з'явилася надія. Відомий підприємець та інвестор Ілля Кенігштейн, що активно брав участь в русі за впровадження 3G, спробував зайнятися вирішенням даної проблеми. Він пояснив, що прихід PayPal в Україну не тільки допоможе бізнесу, але і стане хорошим знаком для світової спільноти. Ілля висловив думку, що для цього є три основні перешкоди: застаріле законодавство з анахронізмами у вигляді мокрих печаток, антилоббізм з боку місцевих фінансових структур, які бояться виходу на ринок нового гравця, а також величезні масштаби фінансового шахрайства. Якщо розібратися хоча б з частиною з них, PayPal не відмовить. Ілля як приватна особа написав до платіжної системи PayPal з проханням розповісти, що саме заважає виходу системи на ринок. Одна з основних причин, як і передбачалося, ховається в законодавстві. "Я звернувся до Владислава Рашкована (член правління НБУ – Ред.) і він зацікавився проблемою. Ми домовилися про те, що IT і фінансовому співтовариству потрібно подумати над тим, як саме гармонізувати українське законодавство, щоб у PayPal не було більше причин до нас не заходити", - розповів Кенігштейн. Далі підприємець звернувся до Deloitte. Вони погодилися попрацювати над дорожньою картою. У Deloitte зазначають, що за результатами 2014 року PayPal обслуговував 162 млн рахунків і забезпечив розрахунки на суму більше $200 млрд - це всесвітньо визнане інфраструктурне рішення, яке не представлено в нашій країні. Вихід системи в Україні стане символом сприятливих змін у фінансово-технологічній інфраструктурі країни, вважає директор департаменту корпоративних фінансів Deloitte Олексій Аристов, який координує роботу над дорожньою картою. Він також розповів, що експерти Deloitte в робочій групі вивчають юридичні питання і необхідність змін (в т.ч. для гармонізації законодавства та підзаконних актів з відповідним регулюванням і директивами в країнах ЄС), практику роботи та взаємодії з регулятором подібних платіжних систем в інших країнах, вигоди як для економіки в цілому, так і для окремих галузей, а також супутні ризики та механізми управління ними. Ініціатори групи будуть вдячні за компетентні коментарі і фідбек з цього питання. У цій ініціативі Deloitte не є офіційним консультантом, юристом або представником PayPal.
Ответ
#9
Американська торгова палата підтримала запуск PayPal в Україні
http://www.epravda.com.ua/news/2015/05/31/544720/
Ответ
#10
Теперь главное что бы НБУ не залупилось.
И тогда на йух посредники )))
Мой магазинчик http://audiotapes.kiev.ua/
Ответ
#11
Еще одна хорошая новость с сфере электронных расчетов:

Платежная система Webmoney стала официально внутригосударственной расчетной системой. Национальный банк Украины зарегистрировал платежную систему WebMoney.UA как внутригосударственную систему расчетов. «Отныне WebMoney.UA официально зарегистрированная Национальным банком Украины как внутригосударственная система расчетов. Она внесена в соответствующий раздел Реестра платежных систем НБУ 21 мая этого года».
Коллекционирую аудиокассеты и винтажные плеера.
Ответ
#12
Леша, извини, но ВНУТРИГОСУДАРСТВЕННОЙ - это громко сказано - нету государства - всем все пофиг ...
Ушел в себя.
Ответ
#13
http://censor.net.ua/news/341513/minekon..._v_ukrainu
Ответ
#14
PayPal отримав офіційне запрошення України

Мінекономіки та НБУ офіційно кличуть PayPal в Україну Міністерство економічного розвитку і торгівлі та НБУ відправили до PayPal офіційні листи з пропозицією обговорити вихід платіжної системи на ринок України. У документі заступник міністра економіки Максим Нефьодов зазначає, що на початку червня відомство відправило американській компанії офіційний лист за підписом міністра, повідомляє AIN.UA. «На жаль, Україна, держава з 45 млн населення і асоційований член ЄС, все ще не на карті PayPal. У міністерстві (...) ми бачимо значний соціальний попит на якісні системи онлайн-платежів в Україні, де динамічно розвивається IT-співтовариство», - йдеться в листі. Читайте: Коли Україна вийде з Середньовіччя - IT-фахівець У Мінекономіки зазначають, що в Україні є всі необхідні складові для швидкого старту системи: гарне проникнення банківських сервісів, значна частка платежів картами, покриття інтернет-сервісів тощо. У PayPal відреагували на пропозицію української влади, і вже призначили менеджера, який буде займатися саме питанням виходу системи в Україну.
Ответ
#15
С СЕГОДНЯШНЕГО ДНЯ paypal and Ebay РАЗНЫЕ ЮРИДИЧЕСКИЕ ЛИЦА!
Ответ
  


Перейти к форуму:


Пользователи, просматривающие эту тему:
1 Гость(ей)

Кто в курсе что с e-bay и pay-pal?52