27-10-2016, 07:45 PM (Сообщение последний раз редактировалось: 27-10-2016, 08:00 PM rawavlad.)
(25-10-2016, 02:04 PM)Александр Гуров Написал: В Туреччину, за Айвами.
Вітаю всіх!
Ну не зовсім за AIWAми, за AKEMSANами я їздив. Як бачите - придбали. На всіх цих екземплярах стамбульської виставки обладнання написано, що вже придбано Рава-Руською, Україна І ще два верстати на заводі, готові до відправки нам.
P.S. А щоб модератор не влупив мені картку, то пару фото по темі
Ось такий Victor Metal MVH-11 прийшов, поки я відлучався.
"коллекционирование - это ригидный мозг в поисках материальной пищи, пожирающий объекты культурного наследия, как правило, без разбора и с единственной только целью - заполнить пустоты своей души, заменить неопределенность будущего стабильным накопительством в настоящем"
(27-10-2016, 07:45 PM)rawavlad Написал: Вітаю всіх!
Ну не зовсім за AIWAми, за AKEMSANами я їздив. Як бачите - придбали. На всіх цих екземплярах стамбульської виставки обладнання написано, що вже придбано Рава-Руською, Україна І ще два верстати на заводі, готові до відправки нам.
P.S. А щоб модератор не влупив мені картку, то пару фото по темі
Ось такий Victor Metal MVH-11 прийшов, поки я відлучався.
Я ж правильно розумію, це обладнання для виробництва аудіокасет?
Сейчас поставил на запись BASF Reference Maxima TPII...
Отличная лента под запись!
Надо еще себе прикупить под запись!
Запись получается очень динамической, пишу довольно таки интересную группу, играют блюз, фолк, инди-поп, рок-музыка.
Юра, запишу тебе и ее, может ты оценишь, спецом буду тебе писать ее на старушку, типа TDK D, Denon DX1, может взглянешь на эти кассеты по новому =))
(27-10-2016, 08:52 PM)Sirkon Написал: Я ж правильно розумію, це обладнання для виробництва аудіокасет?
Хіба я заробляю на касетах?
Ні, це щоб наші хлопці виготовляли більше продукції і якісніше, і як результат більше заробляли. Хоча як тільки зійшов з трапа і попав в холл львівського аеропорту, то побачив стрічку новин, що мінімалку обіцяють збільшити до 3200грн. і зрозумів, що уряд робить ще один крок на шляху до прірви.
"коллекционирование - это ригидный мозг в поисках материальной пищи, пожирающий объекты культурного наследия, как правило, без разбора и с единственной только целью - заполнить пустоты своей души, заменить неопределенность будущего стабильным накопительством в настоящем"