MK90 Мир аудиокассет и Hi-Fi - Форум

Полная версия: Свежекупленный винил :)
Вы просматриваете упрощённую версию нашего контента. Просмотр полной версии с полным форматированием.
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
(10-06-2014, 01:52 PM)Sirkon Написал: [ -> ]Из последнего:

Metallica ‎– Beyond Magnetic, Vertigo ‎– 530731-1, Limited Edition, Silver

Я собі такий же придбав Shy. Досить не погані пісні. Не розумію, чому їх забракували при випуску Death Magnetic Huh
Також вирішив до колекції взяти 5-ти дискове видання Death Magnetic.
Metallica ‎– Death Magnetic, Vertigo ‎– 00602517737310, 5×12" LP, 45 RPM, Europe

Sirkon

А мені з Death Magnetic чомусь не щастить... Sad Вже кілька разів замовляв і завжди то відмова то ще якісь пригоди, одного разу навіть привезли, але я як глянув на той "пропеллєр" - відмовився Sad Один користувач на хіфі виставив на продаж б/в, але знову не пощастило -не вспів на нього... На 5-ти дискове поглядаю, але ціна трохи шокує... Є в мене з цієї серії 4-и дискове видання 1991-го року, звук там просто суперовий Rolleyes
Ось такі два Англійця оселились у мене Smile
The Michael Schenker Group ‎– The Michael Schenker Group, Chrysalis ‎– CHR 1302, UK
Manowar ‎– Sign Of The Hammer, 10 Records ‎– DIX 10, UK

Sirkon

Очередное обновление - ВИА "Металлика":

Metallica ‎– One,
Vertigo ‎– METAL 512, Phonogram ‎– 874 067-1, UK & Europe

больше фото вечером, а пока только с телефона Sad
[attachment=8930]

Из за одной темы винил покупать...
Я наверное еще не в теме ))))

Sirkon

Хорошо тебе, у тебя ещё много интересного впереди Big Grin
Ось такі три красеня тільки отримав Smile

Led Zeppelin ‎– Led Zeppelin, Atlantic ‎– 8122796460, Tri-fold Sleeve, Europe
Led Zeppelin ‎– Led Zeppelin II, Atlantic ‎– 8122796438, Tri-fold Sleeve, Europe
Led Zeppelin ‎– Led Zeppelin III, Atlantic ‎– 8122796436, Tri-fold Sleeve, Europe
(26-06-2014, 01:17 PM)Sirkon Написал: [ -> ]Хорошо тебе, у тебя ещё много интересного впереди Big Grin

Підтримаю Сергія.
Сингли - дуже цікава річь. Ослибливо, якщо ти цікавишся цим колективом.
Як правило на синглав колектив видає на другій стороні ті речі, які не входять в основний реліз (так названі B-Sides). Це можуть бути ковера, записи з концертів, або просто нові речі.
Сам маю в колекції масу синглів, колективів, котрі по справжньому мене цікавлять.

Sirkon

Щодо синглів додам лише те, що переважна їх більшість видавалась на 45-й швидкості, що безумовно давало кращу якість звучання у порівнянні із звичайним виданням студійного альбому на 33-й швидкості. Це лише зараз стали доступні перевидання альбомів на 45 швидкості, та й то, далеко не всіх Sad
Такс...
Признавайтесь...
У кого есть немного лишнего фирменного винила, который не жалко дать послушать начинающему виниломану ? Big Grin

Sirkon

Жыл бы ты в Одессе... но тут такая петрушка, дать послушать не каждый коллекционер горазд.
Например, я очень сильно нервничаю даже если мои дломашние слишком близко подходят к нему, я уже не говорю о том, что мой винил ещё кто-то кроме меня может брать руками... В кошмарном сне лежу и вижу как стоит возле стопки моего винила жирный дядька и тольстыми засмальцоваными руками небрежно вытаскивает пласты из нежных конвертиков..... ужас....

Такие себе "сказки" на ночь Big GrinBig GrinBig Grin
не шоб об этом на ночь думать, то ты всякой ерундой голову забиваешь Smile)))

http://mk90.net/forum/showthread.php?tid=553
(26-06-2014, 05:23 PM)ironman71 Написал: [ -> ]Ось такі три красеня тільки отримав Smile

Led Zeppelin ‎– Led Zeppelin, Atlantic ‎– 8122796460, Tri-fold Sleeve, Europe
Led Zeppelin ‎– Led Zeppelin II, Atlantic ‎– 8122796438, Tri-fold Sleeve, Europe
Led Zeppelin ‎– Led Zeppelin III, Atlantic ‎– 8122796436, Tri-fold Sleeve, Europe
(26-06-2014, 01:17 PM)Sirkon Написал: [ -> ]Хорошо тебе, у тебя ещё много интересного впереди Big Grin

Підтримаю Сергія.
Сингли - дуже цікава річь. Ослибливо, якщо ти цікавишся цим колективом.
Як правило на синглав колектив видає на другій стороні ті речі, які не входять в основний реліз (так названі B-Sides). Це можуть бути ковера, записи з концертів, або просто нові речі.
Сам маю в колекції масу синглів, колективів, котрі по справжньому мене цікавлять.

Вітаю,чудове придмання!А я ніяк не зберусь купити перших два альбоми...
(26-06-2014, 09:41 PM)Sirkon Написал: [ -> ]Жыл бы ты в Одессе... но тут такая петрушка, дать послушать не каждый коллекционер горазд.
Например, я очень сильно нервничаю даже если мои дломашние слишком близко подходят к нему, я уже не говорю о том, что мой винил ещё кто-то кроме меня может брать руками... В кошмарном сне лежу и вижу как стоит возле стопки моего винила жирный дядька и тольстыми засмальцоваными руками небрежно вытаскивает пласты из нежных конвертиков..... ужас....

Такие себе "сказки" на ночь Big GrinBig GrinBig Grin
Ох,как я тебя понимаю,брат!Heart
Rainbow. "Rising."-1976 Oyster Polydor Records Inc. ACBR 262 U.K.
Aerosmith. "Pump."-1989 D.Geffen Records Company 924 254-1 Germany.
Ще одне поповнення. Напевно сама рідка платівка серед DP

Deep Purple ‎– Shades Of Deep Purple, Parlophone ‎– PCS 7055, UK
Matrix / Runout (Side 1, stamped): YEX 689-1
Matrix / Runout (Side 2, stamped): YEX 690-1
(02-07-2014, 07:01 PM)ironman71 Написал: [ -> ]Ще одне поповнення. Напевно сама рідка платівка серед DP

Deep Purple ‎– Shades Of Deep Purple, Parlophone ‎– PCS 7055, UK
Matrix / Runout (Side 1, stamped): YEX 689-1
Matrix / Runout (Side 2, stamped): YEX 690-1

Весчь!Респект Вам!
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25