Насилу дозвонився, розказав ситуацію ! Що за фігня !!! ???
Мені у відповідь - вам новою поштою прислали ? Значить ЦЕ ВАМ НА НОВІЙ ПОШТІ ПІДМІНИЛИ !!!!!
Відправляйте назад, ми вам потім повернемо гроші....
(04-11-2017, 01:16 AM)meloman1 Написал: Віталя,я за 90 грн. купив рік тому BL-5C з голограмою,досі працює як нова! Брав в _AKS.ua.
Заплатив за 2 шт _AKS.ua.
Ось що приїхало:
Одна в розірваному блістері, запечатана степлером, друга взагалі просто в пакетику....
Супер сервіс, кому треба - звертайтесь
(09-11-2017, 11:44 AM)minoltist Написал:
(04-11-2017, 01:16 AM)meloman1 Написал: Віталя,я за 90 грн. купив рік тому BL-5C з голограмою,досі працює як нова! Брав в _AKS.ua.
Заплатив за 2 шт _AKS.ua.
Ось що приїхало:
Одна в розірваному блістері, запечатана степлером, друга взагалі просто в пакетику....
Супер сервіс, кому треба - звертайтесь
Мля,жесть! У мене все було ок+я ще взяв у них чистящу рідину для ноута,теж все ок! Але перед тим,як замовити,я їм подзвонив(швидко вийшло) і поіпав мозок менеджеру,він мені видався адекватним,тому і купив.
(09-11-2017, 05:42 PM)minoltist Написал: Продовження триллера _AKS.ua !!!!!
Насилу дозвонився, розказав ситуацію ! Що за фігня !!! ???
Мені у відповідь - вам новою поштою прислали ? Значить ЦЕ ВАМ НА НОВІЙ ПОШТІ ПІДМІНИЛИ !!!!!
Відправляйте назад, ми вам потім повернемо гроші....
11-11-2017, 11:05 PM (Сообщение последний раз редактировалось: 11-11-2017, 11:16 PM minoltist.)
(11-11-2017, 09:39 PM)Supermurzic Написал: А вместо грошей другие/нормальные две никак?
Ні.
Не подобається - відсилайте назад.
В мене таке враження що нормальних уже й нема.
Посилають таке сміття (що вже поверталось до них не раз) до тих пір, поки їх хто небудь таки не залишить собі.
Та я й не розумію, як хтось може оцінити таку батарею без зарядного, що може поміряти скільки там ма/г
Хтось таки залишить і напише потім що "майже як оригінальна"
Все на що спромоглася нещасна - 528 ма при заявлених 1020.
І це при розряді 200ма, що менше ніж у режимі розмови.
Батареї приїхали, перевірені в зарядному і в телефоні.
Результат зарядного заявлено 1050 ма/г - заміряно 955 ма/г
В телефоні Нокія - в режемі "багато дзвінків" 4-5 днів.
Результатами більш ніж задоволений.
Хотілося щоб слугували довго, але це можна перевірити тільки з часом