21-03-2021, 02:12 PM (Сообщение последний раз редактировалось: 21-03-2021, 02:39 PM rawavlad.)
BASF Chromdioxid Super II 1979-80 (чорна в чорному)
Здається це останній мій BASF з «перехідних» моделей, що шукав. Жовта/жовта, червона/червона, зелена/зелена, синя/синя. Тепер й чорна/чорна.
Clarion C-10
Чекав на неї рівно рік. Ще в минулому купив у Сого в Японії. А потім місцева пошта перестала відправляти посилки в Україну. Лише недавно розблокували.
Pioneer C1a-60 1982-83
Закрита вся лінійка Pioneer 60хв. хронометражем. Не знаю чому, але саме ця 60хв. рідко з‘являються в продажу. Довелося виглядати зо три-чотири роки на майданчиках.
Technics C-30 demo
Просто черговий Technics)
"коллекционирование - это ригидный мозг в поисках материальной пищи, пожирающий объекты культурного наследия, как правило, без разбора и с единственной только целью - заполнить пустоты своей души, заменить неопределенность будущего стабильным накопительством в настоящем"
На даний час знаю лише про чотири таких касети в світі. Першу побачив багато років тому у хлопця в Сингапурі, друга така в РФ на днях зайшла, третя «загубилася» в Японії. Ну і четверта в маленькому українському селі опинилася нарешті.
"коллекционирование - это ригидный мозг в поисках материальной пищи, пожирающий объекты культурного наследия, как правило, без разбора и с единственной только целью - заполнить пустоты своей души, заменить неопределенность будущего стабильным накопительством в настоящем"
03-04-2021, 07:41 PM (Сообщение последний раз редактировалось: 03-04-2021, 08:00 PM rawavlad.)
Щось мені підказує, що це ще не кінець.)
На даний час знаю лише про чотири таких касети в світі. Першу побачив багато років тому у хлопця в Сингапурі, друга така в РФ на днях зайшла, третя «загубилася» в Японії. Ну і четверта в маленькому українському селі опинилася нарешті.
Привет всем ! Был на больничном (Короновался),было не до кассет,уже выздоровил теперь снова с Вами. Будьте внимательны к своему здоровью , берегите здоровье родных и близких!