Только вернулся с почты. Сижу балдею под UDO... Что то сильно понравился этот альбом. Пришлось купить винил. А он оказался белым. Не привычно как то... Но музыка кто любит Дика -супер...
(19-11-2014, 08:37 PM)Ниро Написал: Только вернулся с почты. Сижу балдею под UDO... Что то сильно понравился этот альбом. Пришлось купить винил. А он оказался белым. Не привычно как то... Но музыка кто любит Дика -супер...
в 2013 році, перших чотири альбома, були перевидані на кольровому вінилі. в мене старе видання, на чорному.
а альбом дійсно клас. мої вітання
(19-11-2014, 08:49 PM)Slik Написал: Эх...
Взять бы послушать...
Как тебе сказать... винил такая штука, что только единицы согласятся пустить под чужую иглу свой винил, да то, наверное, только "мелодиевский". Вот поэтому приходится копить деньжат на любимую пластинку...
А я пишу, за одно й слухаю 3-й альбом видатного ВІА Deep Purple
Перше Англійське видання на глас-мастері nimbus.
Досі не можу зрозуміти, чому дехто не сприймає цей альбом.
Ну не співає Гілан, ну й що?
Я рахую Еванс у цьому альбомі розкрився на всі СТО.
А Lalena й April - (ІМХО) це взагалі шедеври !!!
24-11-2014, 10:54 AM (Сообщение последний раз редактировалось: 24-11-2014, 11:52 AM ironman71.)
Далі продовжую тему Ексепта
Пишу і тихенько слухаю в навушниках
Так як маю сьогодні зранку трішки вільного часу і всі домашні по роботам та навчанням (ніхто не заважає), продовжую запис з платівок
Далі Accept – I'm A Rebel
Маю у фонотеці всі три видання цієї платівки, але зупинився на виданні Reflektor Z.