Опрос: Чи захопить штучний інтелект світ
Так
0%
Ні
100.00%
Коли небудь, але не зараз
0%
Всего
2 голос(ов)
100%
* Вы проголосовали за этот ответ.

Рейтинг темы:
  • 0 Голос(ов) - 0 в среднем
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Штучний інтелект і ChatGPT для народу
#4
чим точніше формуєш запит, тим цікавіші варівнти
мені видав таке
Касети: Відродження Ностальгії

У світі стрімінгових платформ та цифрових носіїв, касети здаються артефактами минулого. Проте серед поціновувачів та колекціонерів в Україні, ці невеликі пластикові коробки знову знаходять своє місце в серцях та полицях.

Перша касета була представлена компанією Philips у 1963 році. Протягом наступних десятиліть, вони завоювали світову популярність, ставши символом музичної культури. У 80-90-х роках касети досягли свого піку популярності, а в Україні стали невід'ємною частиною музичної культури. Багато хто пам'ятає дні, коли слухав музику, намотуючи тонку стрічку назад за допомогою олівця.

Серед найцікавіших фактів варто відзначити, що касети винайшлись для того, щоб замінити великі та незручні аудіодиски. Крім того, їхнім винахідником був голландський інженер Луїс Клееман. Відомо, що до 2004 року, касети продавалися у світі в кількості понад 30 мільярдів одиниць.

Сьогодні, касети повертаються як пам'ятки культури та об'єкти збірки. Колекціонери оцінюють їх як автентичні артефакти, сповнені відчуттям ностальгії. Українські форуми та спільноти збирають усіх, хто цінує та пам'ятає цей час. Обмін досвідом та знаннями про рідкісні видання, пошук рідкісних записів та реставрація старих касет - все це стає важливою частиною спільноти касетних колекціонерів в Україні.
Касети
Касети - це не просто носії музики. Вони - частинка історії культури та спосіб відчути дух минулих часів. Тому вони не тільки повертаються, але й зберігають свою цінність в очах справжніх естетів та колекціонерів.
Ответ
  


Сообщения в этой теме
RE: Штучний інтелект і ChatGPT для народу - от KillyeD - 03-11-2023, 03:02 PM

Перейти к форуму:


Пользователи, просматривающие эту тему:
1 Гость(ей)

Штучний інтелект і ChatGPT для народу00