(23-11-2014, 11:03 AM)rawavlad Написал: Колеги, сьогодні резервував одну касету у Саши. А коли почав передивлятися, що в мене є з LO-D, то виявив, що у всіх нормальних пацанів напис DL нанесений білою фарбою. Фото Саши
А в мене, якогось хр...на, чорною. Буду відслідковувати тепер, хто мені підсунув "лєвак".
Колєга, той хто "підсунув" Вам лєвак був я. З радістю прийму цей так званний "лєвак" назад. Чекаю в ПВ реквізити для переказу коштів за саму касету і за моральні страждання викликанні цим "лєваком". Прошу не зволікати.
Сергій, в Одесі сьогодні відімкнули почуття гумору?! Бо тон повідомлення надто серйозний. Навпаки приємно вражений, що в мене не такий як у всіх. Якраз повністю підпадає під мою концепцію коллекціонування.
"коллекционирование - это ригидный мозг в поисках материальной пищи, пожирающий объекты культурного наследия, как правило, без разбора и с единственной только целью - заполнить пустоты своей души, заменить неопределенность будущего стабильным накопительством в настоящем"
млять, так незручно вийшло.... я просто тільки прокинувся і тут таке... зрештою чекаю реквізити для відправки - там в мене є дві лоудешки, будуть від мене подарунком
По-перше, для всіх - жодного конфлікту не існує. Не маю АБСОЛЮТНО ніяких претензій до Сергія. КРАПКА!
По- друге, для Сергія - в ЛС прочитай мою пропозицію щодо аналогічних "лєваків" для того, щоб мені підсунути.
"коллекционирование - это ригидный мозг в поисках материальной пищи, пожирающий объекты культурного наследия, как правило, без разбора и с единственной только целью - заполнить пустоты своей души, заменить неопределенность будущего стабильным накопительством в настоящем"
(23-11-2014, 02:51 PM)Sirkon Написал: колеги тебе все рівно здадуть
Колеги, не ведіться на провокації. За мовчання я дам більше І Сергію, я теж щось підберу для Південної Пальміри на взаєм.
23-11-2014, 04:11 PM (Сообщение последний раз редактировалось: 23-11-2014, 04:16 PM rawavlad.)
Сергію, якби це було щось інше, то відправив би в дитячий будинок чи на потреби бійцям на війні. А так давай зробимо інакше. Ти їх вистав на продаж. Я гарантую, що відправлю аналогічну суму на потреби чи АТО, чи дітям(вкажеш сам куди).А ти після продажу зробиш аналогічний жест іншим нужденним. Можеш запропонувати свій варіант.
Володь, буду трохи пізнішк біля компа - напишу є, а взагалі-то підтримую варіянт дитбудинку
до речі колеги, давайте зробимо цб акціб спільною - долучайтеая!!
23-11-2014, 04:34 PM (Сообщение последний раз редактировалось: 23-11-2014, 04:46 PM rawavlad.)
(23-11-2014, 04:19 PM)Sirkon Написал: до речі колеги, давайте зробимо цю акцію спільною - долучайтесь!!
Я виставлю Technics RT-60MX 1971-1981 розпечатану(одна з лопнувших). Людину, що край потребує допомоги знайду. Дам реквізити, покупець напряму перераховує кошти туди, мені сканкопію квитанції і касета їде за адресою.