15-10-2015, 01:15 PM (Сообщение последний раз редактировалось: 15-10-2015, 01:29 PM rawavlad.)
(15-10-2015, 11:15 AM)Yuko Написал: ...
Юра, и что нового узнал из поста.
Я же спрашивал это Агфа,Басф или всё, что на складе есть, должно быть пущено в работу.
(15-10-2015, 11:32 AM)Ниро Написал: Вроде нет!
Перепакована похоже.
"коллекционирование - это ригидный мозг в поисках материальной пищи, пожирающий объекты культурного наследия, как правило, без разбора и с единственной только целью - заполнить пустоты своей души, заменить неопределенность будущего стабильным накопительством в настоящем"
15-10-2015, 04:25 PM (Сообщение последний раз редактировалось: 15-10-2015, 04:26 PM rawavlad.)
(15-10-2015, 03:39 PM)Yuko Написал: Представленный MARK вообще макселовский...
Ну а я о чём говорю. Корпус, коробка Макселла, плёнка Басф, выпущено американской компанией.
"коллекционирование - это ригидный мозг в поисках материальной пищи, пожирающий объекты культурного наследия, как правило, без разбора и с единственной только целью - заполнить пустоты своей души, заменить неопределенность будущего стабильным накопительством в настоящем"
15-10-2015, 05:30 PM (Сообщение последний раз редактировалось: 15-10-2015, 05:31 PM rawavlad.)
(15-10-2015, 04:58 PM)thunder Написал: И мост как у топовых сонек
Наш польський колега давно вже розкрив цей всесвітній зговір виробників своїми фото. Ті, хто знаходять час бувати і у "сусідів" на форумі знають цього чоловіка (Diabolik)
Эскизы(ов)
(15-10-2015, 05:30 PM)rawavlad Написал: Наш польський колега давно вже розкрив цей всесвітній зговір виробників своїми фото. Ті, хто знаходять час бувати і у "сусідів" на форумі знають цього чоловіка (Diabolik)
(15-10-2015, 06:11 PM)thunder Написал: Знаю Макса с Варшавы, но по другому ресурсу.
Знаю, що Ви знаєте.
(15-10-2015, 06:19 PM)Sirkon Написал: а що там було "відкривати" ? більшість з наших колег до цього самі давно докумекали, та й не раз це обговорювали як на хіфі так і тут.
Відмінність в системному підході до цих питань. Такі глибокі знання що до деталей, дрібних відмінностей чи навпаки повної схожості т.і. я рідко в кого зустрічав. Має величезну кількість будь-яких вскритих касет і за потребою розбере покаже кожну до гвинтика.
Володимире, все одно мені Ваше захоплення так і не зрозуміле... Вже кілька років пройшло як ми подібні питання розібрали до кісточок: і про близнюків від різних виробників, та званих ОЕМ і т.п. Я вже не говорю про всім відомі дефлорації від Володимира Марокаса...
Не ревнуйте, Сергій! А захоплююсь тими людьми, що мають в першу чергу академічні знання або великі практичні в певній галузі. І не має значення чи то Мартін, Макс, Володя, Юра чи Олександр...
Та ні, я не ревную , я зовсім не це маю на увазі... Просто тема вже давно заїжджена "до дирок" і дивно, що у Вас вона викликала таке несподіване захоплення...
Польский коллега конечно молодец но при беглом просмотре (телефон), виден ряд неточностей на фото: Денону HD8 должен соответствовать 3М 2020 (проверено неоднократно) ну и Соньке Метал Мастер нужно подобрать другую пару ( даже интересно стало).
п.с. Камраду однозначно зачёт за работу