05-02-2017, 10:14 PM (Сообщение последний раз редактировалось: 05-02-2017, 10:16 PM МихалыЧ.)
(05-02-2017, 09:49 PM)rawavlad Написал: Друга доба пішла.
Я когда делал очень серьезное обновление системы, у меня ушло 3-е суток =)
На боевом рабочем сервере, но я делал хитро, через кеширование и пробросы, в общем был всегда в онлайне.
(05-02-2017, 09:53 PM)Sirkon Написал: Проблема залогінитися чи зайти на сайт? Бо сам сайт відкривається без проблем.
Серега, а сделай скрин того что ты видишь, ибо у меня белая страница и надпись forbiden.
Если у тебя открывается, тогда что то мутят с GeoIP и банами по под сетям.
(04-02-2017, 06:38 AM)werter Написал: вообще кассеты в картоне.
Ось ще одна. Сьогодні випадково побачив. Maxell C-30
"коллекционирование - это ригидный мозг в поисках материальной пищи, пожирающий объекты культурного наследия, как правило, без разбора и с единственной только целью - заполнить пустоты своей души, заменить неопределенность будущего стабильным накопительством в настоящем"
Мабуть що ні, бо причепом ще з десяток чи більше різного іде. І там око не зупиняється ні на чому.
"коллекционирование - это ригидный мозг в поисках материальной пищи, пожирающий объекты культурного наследия, как правило, без разбора и с единственной только целью - заполнить пустоты своей души, заменить неопределенность будущего стабильным накопительством в настоящем"
11-02-2017, 07:33 PM (Сообщение последний раз редактировалось: 11-02-2017, 07:47 PM rawavlad.)
Мабуть більш японську, ніж ця лінійка 46хв. Басфів важко віднайти. Я не тулив сюди сірий CR-X, бо, по-перше, в мене 90хв. і, по-друге, якось не пасує до них. До речі, якщо хтось бажає, то готовий обміняти сірий 90 на 46. BASF'46 1982-84 JAPAN NAGAOKA TapeCleaner - фото для поціновувачів таких касет.
Ну і Maxell XLI-S 901985-86. Такий є у всіх, в мене просто не було досі.
11-02-2017, 08:13 PM (Сообщение последний раз редактировалось: 11-02-2017, 09:20 PM rawavlad.)
Антон, з кожним разом то все важче, бо нема чим дивувати. Недавно один відомий колекціонер захотів дізнатися - щоб мені запропонувати і попросив фото всіх тих касет, що шукаю. Подивився і признався, що про існування більшості з них не здогадувався.
P.S. Якщо когось цікавить, то маю(буду мати) "зайві" Басфи з цієї лінійки LH-X 60, про CR-X 90 вже говорив, можу обмінятися на 46. І протягом декількох тижнів очікую на PRO II 46 та 60 (якось неочікувано набрав їх, наче з переляку). Як завжди перевагу надаю обмінам, а не продажу.