Опрос: Чи захопить штучний інтелект світ
Так
0%
Ні
100.00%
Коли небудь, але не зараз
0%
Всего
2 голос(ов)
100%
* Вы проголосовали за этот ответ.

Рейтинг темы:
  • 0 Голос(ов) - 0 в среднем
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Штучний інтелект і ChatGPT для народу
#1
Попросив ChatGPT написати есе про компакт-касети. Думаю, до людини він не дотягує:

Компакт-касети - це історичний носій інформації, який використовувався для запису звуку. Винайдений в 1962 році фірмою Philips, компакт-касета стала дуже популярною серед музикантів, радіоаматорів та звичайних людей, які хотіли записати свої улюблені пісні з радіо або з платівок.

Компакт-касета складалася з двох магнітних стрічок, які були завернуті в пластикову оболонку. Запис здійснювався за допомогою магнітної головки, яка зчитувала або записувала звукову інформацію на магнітну стрічку. Ця технологія запису дозволяла зберігати звук високої якості, і компакт-касети швидко стали дуже популярними.

Однак, з появою новіших технологій запису та зберігання звуку, таких як CD, MP3 та стрімінгові сервіси, компакт-касети стали застарілими і більш не використовуються в повсякденному житті. Замість них, сучасні носії інформації використовують цифрові технології запису та зберігання звуку.

Один з таких носіїв - це CD (Compact Disc), який використовує лазерну технологію для запису та зчитування звукової інформації. Він забезпечує високу якість звуку, має більшу ємність та є менш вразливим до пошкоджень порівняно з компакт-касетами.

Інший носій - це цифрові файли в форматі MP3, які можуть зберігатися на комп'ютері, смартфоні або планшеті. Цей формат забезпечує високу якість звуку та має значно більшу ємність
068 700 59 12
095 072 89 61
email:  g[Изображение: 16px-At-sign.png]mk90.net
Ответ
  


Сообщения в этой теме
Штучний інтелект і ChatGPT для народу - от owlman - 20-02-2023, 01:04 AM

Перейти к форуму:


Пользователи, просматривающие эту тему:
1 Гость(ей)

Штучний інтелект і ChatGPT для народу00