Опрос: Чи захопить штучний інтелект світ
Так
0%
Ні
100.00%
Коли небудь, але не зараз
0%
Всего
2 голос(ов)
100%
* Вы проголосовали за этот ответ.

Рейтинг темы:
  • 0 Голос(ов) - 0 в среднем
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Штучний інтелект і ChatGPT для народу
#1
Попросив ChatGPT написати есе про компакт-касети. Думаю, до людини він не дотягує:

Компакт-касети - це історичний носій інформації, який використовувався для запису звуку. Винайдений в 1962 році фірмою Philips, компакт-касета стала дуже популярною серед музикантів, радіоаматорів та звичайних людей, які хотіли записати свої улюблені пісні з радіо або з платівок.

Компакт-касета складалася з двох магнітних стрічок, які були завернуті в пластикову оболонку. Запис здійснювався за допомогою магнітної головки, яка зчитувала або записувала звукову інформацію на магнітну стрічку. Ця технологія запису дозволяла зберігати звук високої якості, і компакт-касети швидко стали дуже популярними.

Однак, з появою новіших технологій запису та зберігання звуку, таких як CD, MP3 та стрімінгові сервіси, компакт-касети стали застарілими і більш не використовуються в повсякденному житті. Замість них, сучасні носії інформації використовують цифрові технології запису та зберігання звуку.

Один з таких носіїв - це CD (Compact Disc), який використовує лазерну технологію для запису та зчитування звукової інформації. Він забезпечує високу якість звуку, має більшу ємність та є менш вразливим до пошкоджень порівняно з компакт-касетами.

Інший носій - це цифрові файли в форматі MP3, які можуть зберігатися на комп'ютері, смартфоні або планшеті. Цей формат забезпечує високу якість звуку та має значно більшу ємність
068 700 59 12
095 072 89 61
email:  g[Изображение: 16px-At-sign.png]mk90.net
Ответ
#2
Так, думаю ви праві, якби це писала або казала людина то було б багато слів типу, емммм, еееее, нууу... і т.д. Доречі у мене одного виникала проблема що чат працював не коректно або взагалі не давав відповідь?
Ответ
#3
(26-04-2023, 10:37 PM)M1a2x3i4m5 Написал: Так, думаю ви праві, якби це писала або казала людина то було б багато слів типу, емммм, еееее, нууу... і т.д. Доречі у мене одного виникала проблема що чат працював не коректно або взагалі не давав відповідь?

У мене теж було. Якщо запитання недовге, тоді можна повторити запит, і ймовірно система з 2-ї чи 3-ї спроби відповість.
Але якщо запитання довге, система може просто "не переварити весь запит". Тоді краще видавати запити порційно.
068 700 59 12
095 072 89 61
email:  g[Изображение: 16px-At-sign.png]mk90.net
Ответ
#4
чим точніше формуєш запит, тим цікавіші варівнти
мені видав таке
Касети: Відродження Ностальгії

У світі стрімінгових платформ та цифрових носіїв, касети здаються артефактами минулого. Проте серед поціновувачів та колекціонерів в Україні, ці невеликі пластикові коробки знову знаходять своє місце в серцях та полицях.

Перша касета була представлена компанією Philips у 1963 році. Протягом наступних десятиліть, вони завоювали світову популярність, ставши символом музичної культури. У 80-90-х роках касети досягли свого піку популярності, а в Україні стали невід'ємною частиною музичної культури. Багато хто пам'ятає дні, коли слухав музику, намотуючи тонку стрічку назад за допомогою олівця.

Серед найцікавіших фактів варто відзначити, що касети винайшлись для того, щоб замінити великі та незручні аудіодиски. Крім того, їхнім винахідником був голландський інженер Луїс Клееман. Відомо, що до 2004 року, касети продавалися у світі в кількості понад 30 мільярдів одиниць.

Сьогодні, касети повертаються як пам'ятки культури та об'єкти збірки. Колекціонери оцінюють їх як автентичні артефакти, сповнені відчуттям ностальгії. Українські форуми та спільноти збирають усіх, хто цінує та пам'ятає цей час. Обмін досвідом та знаннями про рідкісні видання, пошук рідкісних записів та реставрація старих касет - все це стає важливою частиною спільноти касетних колекціонерів в Україні.
Касети
Касети - це не просто носії музики. Вони - частинка історії культури та спосіб відчути дух минулих часів. Тому вони не тільки повертаються, але й зберігають свою цінність в очах справжніх естетів та колекціонерів.
Ответ
  


Перейти к форуму:


Пользователи, просматривающие эту тему:
1 Гость(ей)

Штучний інтелект і ChatGPT для народу00