Юра, дякую! Реально допогла твоя порада - витягнув. Там кріплення було зламане, усе трималось на клею.
У мене нові повторювачі є, в батьківському гаражі. Заберу - буду встановлювати.
А на профільному форумі я питання продублював - перша порада була - звернутись до СТО (браво, кеп), потім я сам натякнув на крючок.
Буду питати по кнопках: кришечку кнопки я витягував, але там лампочка ледь виглядає - не зміг пінцетом її витягнути.
Я в салон світлодіод поставив, на підсвічення номерів такі самі підуть, буду і лампочку і тріснувший плафон міняти. У верхньому стопі лампочки (5) вже поміняв - ефект не дуже - воно може й інтенсивне, але світло не так розсіюється, видно тільки основні пучки світла.
Ну і під кнопки світлодіоди є - хочу туди поставити, доки до панелі приладів не дійшов.
Кидаю хаотично фотки, будуть питання - свисти - зможу, підкажу
Проте мені попалася з світлодіодом, тому може й не фонтан ті фотки...
Зібрав - робить, чого й тобі бажаю
Юра, підкажи дівчині з житомирських лісів, що не так ..
"коллекционирование - это ригидный мозг в поисках материальной пищи, пожирающий объекты культурного наследия, как правило, без разбора и с единственной только целью - заполнить пустоты своей души, заменить неопределенность будущего стабильным накопительством в настоящем"
10-06-2015, 11:12 AM (Сообщение последний раз редактировалось: 10-06-2015, 11:13 AM YURCO.)
Володя, в нас нема такої синьої машинки з синіми шортиками
Сергію, то в мене жабка на коробці видовбувалася і я поставив кнопочку вмикання освітлення заднього ходу... ЧЕРВОНУ, таку як і аварійка, але перевернуту ... шоб не путать
(10-06-2015, 11:12 AM)YURCO Написал: Сергію, то в мене жабка на коробці видовбувалася і я поставив кнопочку вмикання освітлення заднього ходу... ЧЕРВОНУ, таку як і аварійка, але перевернуту ... шоб не путать
А, то ти полюбляєш поприколюватися на світлофорах вмиканням вогнів заднього ходу
Дякую, Юра!
Люксова панелька, класно!
Я наївний, думав, що можна не витягаючи, просто знявши кришку. Значить буду тягнути дякую!
Купив герметик - тепер у мене повний комплект, щоб міняти підсвітку номерів (плафон тріснув) і повторювачі поворотів).
Підсвітка номерів - то вічний гемор, відразу бери сврдла по металу на 3,4,5 мм - ржаві гвинти тра висвердлювати + нові гвинти, бо якщо ці висвердлиш, то усьо ... тю-тю...