(29-04-2015, 08:14 PM)Slik Написал: [ -> ]Хороший басф...
Такой бы под запись пустить.
З записом пару штук є таких теж. Чи може хромовий мали на увазі.
(29-04-2015, 08:18 PM)rawavlad Написал: [ -> ]З записом пару штук є таких теж. Чи може хромовий мали на увазі.
Ні, я сама мав на уваці цей, метал.
Цікаво як би його прописав мій Ал-85-й
(29-04-2015, 08:34 PM)Slik Написал: [ -> ]Цікаво як би його прописав мій Ал-85-й
Пошукаю, при нагоді, і відправлю на пробу "Матільдє".
(29-04-2015, 08:47 PM)Slik Написал: [ -> ]Ми будемо дуже вдячні
Спочатку думав сказати "ткніть пальцем яку слати", а потім перевернув на інший бік і побачив, що Сергій Шевчук деяких з них торкався вже і бачите чим (теж не останньою декою). Тому відправлю Вам ще недоторкану жодним українцем в плані пописАти.
[
attachment=18831] [
attachment=18832]
Доброго времени суток!
взял вчера пару нагаок, для антуража
а для "пиратского" антуража нарисовал пионерку, только сыровата.
(29-04-2015, 08:57 PM)rawavlad Написал: [ -> ] (29-04-2015, 08:47 PM)Slik Написал: [ -> ]Ми будемо дуже вдячні
Спочатку думав сказати "ткніть пальцем яку слати", а потім перевернув на інший бік і побачив, що Сергій Шевчук деяких з них торкався вже і бачите чим (теж не останньою декою). Тому відправлю Вам ще недоторкану жодним українцем в плані пописАти.
Отут "хочецца заметить", що Володіне ВЕЛИКОДУШИЕ, як завжди, не має меж, широка українська душа - радість переповнює - молодець !
Взял с собой мешочек кассет на выходные, буду бороться с жабой, чтобы его вскрыть и записать
Такой себе мини отпуск получится, до 12-го дома ))))
Глядишь с Андреем Аудиоменом получится встретиться )))
Привет очередное пополнение..
Серього Sirkon,подивись,будь ласка,особисті повідомлення! Може почистити треба?
(02-05-2015, 11:35 AM)thunder Написал: [ -> ]Прикольные штатовские Басфы:
А мне такие не нравятся. Два удальца - одинаковы с лица.
Эх
Костя, на вкус и на цвет фломастеры разные.