Привествую, пришли долгожданные кассеты, с запутонной историей по доставке и покупке, многоходовка..Еще тот блудняк..
Также смог закрыть серию..BASF..
Отримав всяке різне сьогодні. Як завжди лахміття, тріснуте, лопнувше... нікому не цікаве.
AUREX C-90AX 1980-83
[
attachment=32331] [
attachment=32332]
Тим самим повністю закрив лінійку AUREX 1980-83.
[
attachment=32333]
За виключенням дрібних нюансів з металом. Там, вроді як, два варіанта є.
Toshiba лише
АХ маю таку ж. Решта в легкому пошуку.
AUREX C-60AX 1979-80 з червоним 60.
[
attachment=32334]
Тут не знаю чи тепер вся лінійка чи ще щось є. Метал маю точно. Не діставав просто.
[
attachment=32335]
MAXELL C-120 1967-69
[
attachment=32336]
Не маю 60хв.
HITACHI C-30
[
attachment=32337]
Щось я не в курсі з якого року вона.
Дуже шкода що тріснуті!!! Булоб просто суперово. Так теж раритетні касети, але як колись казав мені slavakonica порушена упаковка - то вже не колекційний товар....
Це актуально для кольорових упаковок. Тут би знайти рулон плiвки з контрольною стрiчкою. Сам апарат маю для пакування. Все в ручну, але робоче. Тен грiе.)
(25-10-2018, 08:35 PM)rawavlad Написал: [ -> ]Це актуально для кольорових упаковок. Тут би знайти рулон плiвки з контрольною стрiчкою. Сам апарат маю для пакування. Все в ручну, але робоче. Тен грiе.)
Это уже будет новодел - красиво, надёжно, но не оригинал
По аналогии с копиями известных картин - от оригинала хрен отличишь, но стоит копейки
Лучше оставить как есть
Добавить защитную прозрачную плёнку, чтобы дальше не разваливался совсем другое дело
Юра, дякую!
Ту, другу, не бачив ніколи.
Ще парочку старого непотребу з вчорашнього приходу.
AKAI C-60MX 1979-82
[
attachment=32340] [
attachment=32341]
Лишилося ще одну таку ж MX, але від Maxell знайти, щоб мати всі чотири метали цієї поважної компанії.
SANYO C-60LN(K) 1976-78 JPN
[
attachment=32342] [
attachment=32343] [
attachment=32344]
Як бачимо має якесь додаткове маркування
К, а решта не відрізняється від звичайної того ж року. Що означає
К - не знаю)
Можливо це лейба казанського виробника "Контак"

Щось нагадало....
(27-10-2018, 09:11 AM)Ниро Написал: [ -> ]Можливо це ....
Може десь в серединi на вкладишi в текстi й е вiдмiнностi. Подивлюсь. Якщо знайду, то попросимо Романа про допомогу

))))))))
Хоча схожість якась є. Мабуть японці вкрали дизайн.
(27-10-2018, 09:38 AM)Ниро Написал: [ -> ]Мабуть японці вкрали дизайн.
Та, були й такi часи. Ми це застали за життя.)
Третий год собираю<пазл>.Купил на барахле три года назад вот такую Викторовскую кассету с порезанной картонной коробочкой вставленной в футляр.Пришёл домой включил,запись родная слава богу.(Чем Викторовские кассеты интересны что они записаны со своей системой стерео расширения Бифоник.И многие у кого есть например магнитола JVC RC-838 говорят что включаю кассету например записанную на топовом Тике иле Пионере и что б что то не истественое было не заметил.Но как только вставив вот такого плана кассету сразу звук становится особенным)Ну где то с год назад Илья мне говорит нашёл на барахле такой вкладыш не знаю от чего он.Я его посмотрел покрутил а потом в глаза бросились цифры 1568 и я понял что это текст песен от этой кассеты.Но в субботу роясь в куче кассет наткнулся на SONY CHF-30 а там в футляре боковинка от моего Виктора.Ну что ж осталось найти тыльную часть для полного счастья.
Коллеги, чуть посидев на выходных, составляя себе очередной сборник, слегка зашел в тупик.
Надо бы еще чем то добить до 90/100/110 минут, фантазия пока иссякла, хочется добить чем в плане под текущий плейлист.
Песни еще будут меняться местами.
Amatory - На грани.flac
Dolphin - Война.flac
Dolphin - Тишина.flac
Dolphin feat Stella - Глаза.flac
Би-2 - Безвоздушная тревога.flac
Би-2 feat. Oxxxymiron - Пора возврщаться домой.flac
Григорий Лепс feat. Максим Фадеев - Орлы или вороны.flac
Инна Стилл - Любовь Остается .flac
Кристина Соловей - Синя пiсня.flac
Кристина Соловей - Тримай.flac
Линда - Отпусти меня.flac
Линда - Танец под Водой.flac
Макс Фадеев - Танцы на стеклах.flac
Мачете - Не расставайтесь.flac
Наргиз - feat. Максим Фадеев - Вдвоём.flac
Сергей Галанин - Мы Дети Большого Города.flac
Сплин - Романс.flac
может Без обмежень слухани, раз уж Соловий взял ?