(14-06-2017, 08:15 PM)Slik Написал: [ -> ]А можно его попросить фото хорошее ?!
Я не дарма в кінці поставив крапки. Якби говорили з ним по телефону, то це б були гудки від трубки, що поклали.
Більше на контакт власник не виходить!
Не думаю. Швидше не усвідомлює цінності для колекціонерів і вважає, що спілкується з шизофреніками.
тра запропонувати йому переписати його контент з вінілу на новеньку ма-хж і помінятися )
Мабуть він не розуміє що таке ма-хж...
Людина живе в Джакарті. Теоретично, там, як в Греції, є все.)
OFF:
Розкажу другий анекдот, як незнання іноземної мови інколи призводить до веселих ситуацій.
Пливемо ми паромом з Гдині до Карлскруни. Пізно ввечері два наших колеги вирішили завітати в ресторан будучи вже трошки "змученими".
План був замовити два по 100. Один, "більш грамотний", каже барменші, - Ту хандрід алкоголь, плиз!
Вона довго дивиться на нього, потім під барну стійку. Дістає великий фужер і наливає 200гр.
Тепер вони здивовано дивляться на стакан і махаючи руками для покращення комунікації повторюють, - Ти що, не розумієш! Ту хандрід алкоголь!
Барменша заглянула під стійку і налила ще один фужер.)
(14-06-2017, 08:15 PM)Slik Написал: [ -> ]А вот что такое кристал, я не знаю, но в свою деку я его точно не поставлю =)
Почему нет? Сделана в Японии, что-то типа HD8.
Нет Саша там до Денона браться и браться,у меня пролетала лет 25 назад такая кассета там лента из такого разряда как у Саны.
А вот и мои обновочки за последний месяц.
(14-06-2017, 08:23 PM)rawavlad Написал: [ -> ] (14-06-2017, 08:15 PM)Slik Написал: [ -> ]А можно его попросить фото хорошее ?!
Я не дарма в кінці поставив крапки. Якби говорили з ним по телефону, то це б були гудки від трубки, що поклали. Більше на контакт власник не виходить!
А вы ему сумму озвучьте - может тогда и выйдет...
Володимир, всё равно стоит попробовать.
Японцы рукоблуды тоже =))