Волею случая или как говорят англичане - провидения - мой состав дек пополнился первой накамичи, вот юзаю, привыкаю к новому звуку)
[
attachment=26700]
Спасибо Витале Минолтисту и куму Алексусу за весомый вклад в реализацию проекта)
(05-03-2017, 11:37 AM)YURCO Написал: [ -> ]Волею случая или как говорят англичане - провидения - мой состав дек пополнился первой накамичи, вот юзаю, привыкаю к новому звуку)
Спасибо Витале Минолтисту и куму Алексусу за весомый вклад в реализацию проекта)
Нормально доехал?
Заодно вопрос к киевлянам, кому я давал зеркальную кассету?
Не могу вспомнить, последствия контузии блин
(05-03-2017, 08:31 PM)Sirkon Написал: [ -> ]Знайомий Дживік
Твій нижній, запечатаний.
А з верхнім тяжка пригода. Він також був "мінт". В америці. І ще було багато чого (UCX і т.п.). Американець дуже відповідальний попався. Лот із ~20 касет було обкладено пінопластом, а між пінопластом, та коробкою поклав шматки фанери, гарантія 100%. Навіть фото прислав як він упакував.
А потім я на пошті отримав посилку з горбом зверху.
І чудовою наліпкою "розмитнення з розпакуванням".
Коли відкрив - то був жах. Касети валялися навалом, перемішані з тою самою фанерою (з гострими краями), а зверху це все було прикрито пінопластом (тому посилка стала горбатою, а не пласкою.
Так що одна тварина, яка себе іменує митником, знищила відсотків 70 касет.
Дуже небагато вціліло. Деякі навіть отримали тріщини в коробках, я вже не кажу про порвану плівку. Ось така сумна історія розпечатаної JVC (та й не тільки її)
(07-03-2017, 03:36 PM)протон Написал: [ -> ]Вот и случилось,чего так избегал целых 6 лет.
Делал такую совсем недавно
Хорошо играет и пишет, наверное лучший из советских
И строится легко, несмотря на две головы
А вот со 102-й Вильмой засада, тяжёло его поднять, капризный
Ну да и не таких обламывали
(07-03-2017, 04:49 PM)konica Написал: [ -> ] (07-03-2017, 03:36 PM)протон Написал: [ -> ]Вот и случилось,чего так избегал целых 6 лет.
А в чём возникают проблемы со 102-й?
(08-03-2017, 05:38 PM)te109 Написал: [ -> ] (07-03-2017, 04:49 PM)konica Написал: [ -> ] (07-03-2017, 03:36 PM)протон Написал: [ -> ]Вот и случилось,чего так избегал целых 6 лет.
А в чём возникают проблемы со 102-й?
Механика капризная
Плюс размеры роликов и пассиков нестандартные, тяжело подобрать
Ставишь похожий, получаешь проблемы
Иногда японцы удивляют разнообразием....
Да, Костя, да. От тiльки хто б привiз )
Я вже не вожу.... з'явилися інші пріоритети...