(02-06-2015, 08:10 PM)YURCO Написал: [ -> ]И шо, Антон, скажешь: "был нормальный мужик"... ?
Юра, я не знаю был он нормальным или нет. Но по аватарке сразу стало все ясно.
Я уже говорил, что у меня в Донецке и Луганске есть/были товарищи по одному проекту, там так же мнения очень сильно разделились.
Наше с ними общение сошло на нет.
(02-06-2015, 08:38 PM)YURCO Написал: [ -> ]Не хер ватный флаг над украинским городом вешать и меня "[censored]лом с житомира" (побуквенная цитата) называть...
Извини - это не личное ...
Юрко, у нас навіть на цьюму форумі є "сочуствуїщі".
Які періодично кажуть що все неправда.
І що черговий "гумковой" привіз не набої до градів а трансформатор для "постраждалих від ЗСУ України"
Тебе це не тривожить ?
І ти не пишеш гнівних постів, тільки через те, що у того хто пише аватар не провокаційний??
Я трохи гнівний, промовчу - з тобою сперечатися не буду
(02-06-2015, 08:51 PM)YURCO Написал: [ -> ]Я трохи гнівний, промовчу - з тобою сперечатися не буду
Шкода, з тобою можна конструктивно сперечатись ..
(02-06-2015, 08:58 PM)minoltist Написал: [ -> ]Шкода, з тобою можна конструктивно сперечатись ..
Лучше не надо...
Помню были как то споры, лучше без них.
Не зараз, повісив би Саша Гуров, Юра Юко та інші російські колеги собі подібні аватари з написом Москва - не біда - то росіяни і то нормально, так само Володя з Білорусі та колеги з Литви, Латвії та Естонії - то їхні країни - їхня геральдика, емблеми, ш(с)тандарти, стяги - то нормально, а тут собака продажна, ще й лізе на наші терени - подобається рашка - там і продай і не хер сюди лізти - привикло падло продажне... всі знають - я спокійний, слова лишнього не скажу, а тут така собака і модери - запроданці ...
Юра прав!!!! Вата - в топку!!!!
Нехрен молчать. Видите начали в своё время на том ресурсе вату ругать с их сраными аватарами, теперь и там администрация вовремя удаляет. Атораньше без политики...только увлечение...
Нехрен гадить где живёшь!!! Живёшь здесь падла уважай страну!!!
НЕ БУДЕТЬ Б...Ь УЖЕ ПО ИХНЕМУ!!!!!
Из-за таких как эти ватники сейчас Слава хер знает где и тысячи как он оторваны от дома, семьи, детей!!!!
Так все убрали, но аватар пока живой ...
А что это Гена с сепаратюгой дела водит?
(02-06-2015, 10:44 PM)Ниро Написал: [ -> ]А что это Гена с сепаратюгой дела водит?
Вроде февраль 2014-го? Еще не понятно было...
Басфи бувають не тільки з континентальної Європи, Японії, Бразилії чи Індонезії. Ось Мартін десь вихопив "англійця" комп'ютерного.
[
attachment=19546] [
attachment=19547]
Фото
Kirunavaara