Шведский TRACK. Версия для записи данных, но в стандартном корпусе (не в компьютерном с вырезом посредине). И, к сожалению, без узнаваемого фирменного окна, стилизованного под букву "А".
[
attachment=23961][
attachment=23962]
Одолжил у коллег белорусов на форуме интересную картинку,Витале Протону интересно будет.
(07-04-2016, 09:48 PM)russzino Написал: [ -> ]Одолжил у коллег белорусов на форуме интересную картинку,Витале Протону интересно будет.
Да,знаю я,знаю,последние студийки "апрелевские" были в таких вот корпусах,не знаю чьи они были.
И не только студийки,но и МК-шки "апрелевские тоже :
[
attachment=23964]
А так-же были вот такие у них интересные корпуса :
[
attachment=23965]
Судя по винтам без покрытия второй тип корпуса думаю нашего производства...
Парочку новеньких получил.
Спасибо Володе-Liglem.
Леша, и ты туда же...
Слова "крайний" и "последний" не являются синонимами. Не будь псевдофаталистом!
Крайний, последний, угловой, в любом случае с математической т.з. - экстремальный) ))
Сходил в магазин за хлебушком.
(10-04-2016, 06:51 PM)Slik Написал: [ -> ]Сходил в магазин за хлебушком.
А у нас в магазині тільки хліб...
Прилетів вночі до Львова з тижневого відрядження до Туреччини. Виспавшись і відпочивши потягнуло на "ручну" працю в неділю.
Спочатку зробив, а тепер сиджу і думаю - чи мають право на життя фото тих моїх подєлок? За основу взяв TDK AD46 1982, в яких ніколи не було бігфутів. А потім поставив глухі великі катки від OD і такі ж, але перфоровані від AD-X тих же років. Побачить якийсь чоловік ці фото і буде як дурний шукати такі ж по світу або доводити на якихось форумах існування, використовуючи як доказ ці "витвори".
[
attachment=24000] [
attachment=24001]
Їх там дійсно не вистачає, але дехто з ортодоксальних поціновувачів тобі надавав би по руках ))))
От і я про те ж. Зфотографував і поставив все як було назад, щоб руки ціліші були.